Always go with your passions. Never ask yourself
if it's realistic or not. 

Deepak Chopra

Nieuw event! Een organisatiecultuur voor iedereen, 6 November 2017!

'Een organisatiecultuur voor iedereen'

Maak op 6 november 2017 kennis met Harvard professor Dr. Robert Kegan die de opvolger van de 'Lerende organisatie' introduceert! 

Hoe creëer je een organisatiecultuur waarin het potentieel van mensen volledig tot hun recht komt? Hoe zorg je dat je alle medewerkers én gelijktijdig ook de organisatie laat excelleren? Hoe benut je het talent van de hele organisatie en niet alleen dat van de leiders of de ‘high potentials’? 

Op maandag 6 november komt Harvard professor en schrijver van de internationale bestseller 'An everyone culture', Dr. Robert Kegan speciaal voor Het Eerste Huis naar Amsterdam. Naast de unieke locatie (B.Amsterdam) zal dit event je gegarandeerd verrijken met verrassend nieuwe inzichten over hoe je een cultuur kunt creëren waarin iedereen floreert. Op deze leerzame en inspirerende dag zal Kegan zijn jarenlange onderzoek naar de succesfactoren achter deze principes toelichten aan de hand van zijn praktijkervaringen. Om zelf de kracht achter deze methode te ontdekken, zal Kegan je diverse tools aanreiken waarmee je deze dag actief aan de slag gaat. 
 
De methode van Kegan sluit naadloos aan op het aanbod van Het Eerste Huis. 
 
In de TedX video van Simon Sinek 'Why good leaders make you feel safe' verwijst hij naar de CEO, Charlie Kim van Next Jump. Next Jump is één van de organisaties die in het boek 'An everyone culture' onderzocht en beschreven zijn door Robert Kegan. Simon geeft aan wat hem zo aanspreekt aan Next Jump: Charlie Kim voert een beleid van levenslang dienstverband. Je zult nooit ontslagen worden vanwege je prestatie. Je wordt gecoacht en ondersteund in jouw ontwikkeling.  
 
 

Bekijk ook: