Our essential nature is one of pure potentiality.

Deepak Chopra

Over Het Eerste Huis

Het Eerste Huis is net even anders

Dus jij bent benieuwd naar wie we zijn, wat we doen of waarom we doen wat we doen. Dat vinden we leuk, lees vooral verder. 

  • Daadwerkelijk transformerend: de verandering/vernieuwing is blijvend. Gedrag aanpassen kunnen we allemaal, alleen houden we dat niet voor lange tijd vol. Alles wat Het Eerste Huis doet, sluit aan op de essentie van mensen, teams en organisaties. Daar gaan we naar op zoek, samen. Dat is waar de doorbraken ontstaan. Intenties vanuit essentie zijn krachtiger dan ieder ander voornemen dat niet verbonden is met de kern.
  • Bijzonder verrassend. De inzichten die je opdoet zijn vaak volkomen nieuw. Je bedenkt ze niet vooraf. En daar gaat het ons nou juist om: dat je verder komt door het gehele potentieel te benutten. Je gaat vooruit, werkt vanuit de toekomst, benut diverse bronnen van kennis.
  • En, misschien wel het allerbelangrijkste, het werkt echt. Jaja, dat zeggen ze allemaal. Ik hoor het je denken. En je hebt gelijk, maar toch blijven we het zeggen. Net zoals onze klanten en deelnemers trouwens. Wat wij doen heeft impact, juist door de diepgang. Je ziet vaak letterlijk ‘het kwartje vallen’. Daar doen we het voor!

Bezieling in organisaties brengen, dat is wat wij doen

Gelukkigere medewerkers, betere en leukere samenwerking, positieve energie. Dat is waar wij het voor doen. Onze ambitie is bezieling en verbinding terugbrengen in organisaties. De basis daarvoor is dat mensen vanuit een dieper niveau naar zichzelf kijken. Dat doen wij door mensen en organisaties in contact te brengen met hun volledige potentieel. Het Eerste Huis begeleidt en traint mensen in nieuwe manieren van zien en zijn. Die creëren namelijk verbondenheid en ook de passie en de intentie om het wezenlijk anders te doen en te blijven doen.

Organisatieadvies

Het Eerste Huis adviseert en ondersteunt organisaties bij ontwikkeling van leidinggevenden, teams en medewerkers. Wil je de strategie in je organisatie verder ontwikkelen, zelfsturing implementeren in teams, vanuit meer bezieling samenwerken? Onze consultants en trainers begeleiden jou en je organisatie graag.

Leiderschapsontwikkeling 

Modern leiderschap vraagt een andere manier van leiden dan we tot nu toe gewend zijn. Het is van belang om jezelf te blijven ontwikkelen als leidinggevende én nieuwe tools toe te passen in je leiderschapsstijl. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers kwaliteit leveren zonder controle en sturing? Wat is er voor nodig om medewerkers in contact te brengen met hun volledige potentieel? Het Eerste Huis levert krachtige programma’s voor leidinggevenden voor méér effect in leiderschap.

Coachtrainingen 

In moderne organisaties neemt coaching een steeds prominentere rol in. Wanneer je het volledige potentieel van je medewerkers wilt benutten, is coaching essentieel. Bij Het Eerste Huis kun je je coachvaardigheden verdiepen met trainingen op het gebied van Theory U, Transformational Presence en Narrative Coaching.

Wil je in gesprek gaan om vast te stellen wat Het Eerste Huis voor jouw organisatie kan doen? Neem dan contact met ons op.

Mensen met wie wij werken waarderen onder meer de krachtige combinatie van kennis en het direct toepassen en ervaren in onze programma's:

MVO Nederland partner

 

Dit is hoe wij werken

Wij verdiepen ons vooraf uitgebreid in het vraagstuk van je organisatie; we verbinden ons aan jullie ambities. Doordat we werken met een breed netwerk van consultants, trainers en coaches, zijn we in staat specialisten met de juiste ervaring en expertise in te zetten voor ieder verandervraagstuk.

Waarom is de juiste match en voorbereiding zo belangrijk? De aanpakken van Het Eerste Huis hebben veel impact door de diepgang die ze brengen. Voor duurzame verandering en vernieuwing zetten wij een sterke ervaringsgerichte aanpak in die voorbij gaat aan de dagelijkse structuur en bestaande kennissystemen. Dat vergt een sfeer van vertrouwen en openheid, met ruimte voor nieuwe vormen van leren en verrassende inzichten die resulteren in een nieuw perspectief op organiseren.

Moderne methoden

Het Eerste Huis is in Nederland voorloper op gebied van moderne organisatieaanpakken, nieuw leiderschap en potentieelgericht werken. Wij werken veel met:

Kantoor
Het Eerste Huis
Ockhuizerweg 16B
3455 RW Haarzuilens
T +31 (0)30 67 72 513
 
Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? 

Om het je gemakkelijk te maken hebben we een handig contactformulier. Dit kan je hieronder direct invullen. Je kan er op vertrouwen dat wij heel snel reageren. Moet je wel even je juiste contactgegevens invullen.
Bellen kan natuurlijk ook!