The only way to do great work, is to love what you do.

Steve Jobs

Ons verhaal

Dus jij bent benieuwd naar wie we zijn, wat we doen of waarom we doen wat we doen. Dat vinden we leuk, lees vooral verder. 

Het Eerste Huis is net even anders

  • Daadwerkelijk transformerend: de verandering/vernieuwing is blijvend. Gedrag aanpassen kunnen we allemaal, alleen houden we dat niet voor lange tijd vol. Alles wat Het Eerste Huis doet, sluit aan op de essentie van mensen, teams en organisaties. Daar gaan we naar op zoek, samen. Dat is waar de doorbraken ontstaan. Intenties vanuit essentie zijn krachtiger dan ieder ander voornemen dat niet verbonden is met de kern.
  • Bijzonder verrassend. De inzichten die je opdoet zijn vaak volkomen nieuw. Je bedenkt ze niet vooraf. En daar gaat het ons nou juist om: dat je verder komt door het gehele potentieel te benutten. Je gaat vooruit, werkt vanuit de toekomst, benut diverse bronnen van kennis.
  • En, misschien wel het allerbelangrijkste, het werkt echt. Jaja, dat zeggen ze allemaal. Ik hoor het je denken. En je hebt gelijk, maar toch blijven we het zeggen. Net zoals onze klanten en deelnemers trouwens. Wat wij doen heeft impact, juist door de diepgang. Je ziet vaak letterlijk ‘het kwartje vallen’. Daar doen we het voor!

Bezieling in organisaties brengen, dat is wat wij doen

Gelukkigere medewerkers, betere en leukere samenwerking, positieve energie. Dat is waar wij het voor doen. Onze ambitie is bezieling en verbinding terugbrengen in organisaties. De basis daarvoor is dat mensen vanuit een dieper niveau naar zichzelf kijken. Dat doen wij door mensen en organisaties in contact te brengen met hun volledige potentieel. Het Eerste Huis begeleidt en traint mensen in nieuwe manieren van zien en zijn. Die creëren namelijk verbondenheid en ook de passie en de intentie om het wezenlijk anders te doen en te blijven doen.

Organisatieadvies

Het Eerste Huis adviseert en ondersteunt organisaties bij ontwikkeling van leidinggevenden, teams en medewerkers. Wil je de strategie in je organisatie verder ontwikkelen, zelfsturing implementeren in teams, vanuit meer bezieling samenwerken? Onze consultants en trainers begeleiden jou en je organisatie graag.

Leiderschapsontwikkeling 

Modern leiderschap vraagt een andere manier van leiden dan we tot nu toe gewend zijn. Het is van belang om jezelf te blijven ontwikkelen als leidinggevende én nieuwe tools toe te passen in je leiderschapsstijl. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers kwaliteit leveren zonder controle en sturing? Wat is er voor nodig om medewerkers in contact te brengen met hun volledige potentieel? Het Eerste Huis levert krachtige programma’s voor leidinggevenden voor méér effect in leiderschap.

Coachtrainingen 

In moderne organisaties neemt coaching een steeds prominentere rol in. Wanneer je het volledige potentieel van je medewerkers wilt benutten, is coaching essentieel. Bij Het Eerste Huis kun je je coachvaardigheden verdiepen met trainingen op het gebied van Theory U, Transformational Presence en Narrative Coaching.

Wil je in gesprek gaan om vast te stellen wat Het Eerste Huis voor jouw organisatie kan doen? Neem dan contact met ons op.