In the midst of movement and chaos,
keep stillness inside of you.

Deepak Chopra

Alle trainingen

Iedere training is een experience. De nadruk ligt op het ervaren van aanpakken en dat resulteert in diepgaande inzichten. Deze inzichten bieden je een nieuwe manier van werken en leven. Verandering in mensen, teams en organisaties zijn blijvend omdat ze aansluiten bij de essentie van mensen. Dat maakt de trainingen van Het Eerste Huis zo krachtig.

Appreciative Inquiry
In deze training leer je de grondbeginselen van de vernieuwingsmethode Appreciative Inquiry toepassen. (Lees verder...)

Coachen met Theory U
In deze 2-daagse doorloop je zelf de fases die ten grondslag liggen aan het verandermodel Theory U en oefen je met concrete tools. (Lees verder...)

Organisatieontwikkeling met Theory U
In deze 3-daagse training leer je veranderingen opzetten in organisaties op een betrokken en effectieve manier. (Lees verder...)

Teamontwikkeling met Theory U
Deze training geeft je volop ervaring en een set praktische interventies die je direct in je eigen team, of in teams waar je voor werkt, kunt toepassen. (Lees verder...)

Transformational Presence for Leaders and Coaches met Alan Seale (English)
Tijdens deze Engelstalige training met Alan Seale, de grondlegger van Transformational Presence, leer je mensen coachen en begeleiden vanuit een omvangrijk, diepgaand perspectief. Hands-on en heel doeltreffend. (Lees verder...)

Transformational Presence voor Leiders en Coaches (Nederlandstalig)
Tijdens deze Nederlandstalige training leer je mensen coachen en begeleiden vanuit een omvangrijk, diepgaand perspectief. Hands-on en heel doeltreffend. (Lees verder...)

Zelfsturing en Heelheid in Organisaties
Gebaseerd op het inspirerende werk van Frederic Laloux, Reinventing Organizations, leer je in deze training de belangrijkste principes van een cyaan organisatie aan den lijve kennen. (Lees verder...)

Het Eerste Huis levert alle trainingen ook als ‘incompany’ variant: op maat voor jouw organisatie.