We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.

Albert Einstein

Alumni

In onze programma's eindigt je leren niet op de laatste dag van de training; dan begint het pas. Juist daarom houden we contact met alumni en brengen we hen weer samen om het leren voort te zetten op diverse manieren. 

Speciale kortingen voor alumni 

Als we jou geraakt hebben, dan willen we dat graag blijven doen. Ben je enthousiast geraakt na een training en wil je je verder blijven ontwikkelen bij Het Eerste Huis? Dan bieden we je graag een korting* aan:
 
  • Wil je nog een training volgen uit ons aanbod? Dan ontvang je € 200 korting van ons.
  • Wil je dezelfde training opnieuw volgen? Neem dan deel met € 400 korting.

Neem contact met ons op wanneer je gebruik wilt maken van één van deze mogelijkheden. 

* Workshops zijn uitgesloten voor de korting en het is niet mogelijk om meerdere kortingen te stapelen. 

Diensten na afloop van de training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Coachcirkel
Met deze service via skype koppelen wij alumni van de training Transformational Presence voor Leiders en Coaches aan elkaar zodat zij hun vaardigheden kunnen blijven ontwikkelen (Lees verder...)

Masterclass met Alan Seale (English)
Jaarlijks nodigen wij Alan Seale uit voor een masterclass speciaal voor alumni van de training Transformational Presence voor Leiders en Coaches (Lees verder...)

Vooruitkomdag 
De vooruitkomdag is een middag waarop we alumni aangesloten houden bij elkaar en het vak. Kennis en ervaringen delen staat centraal (Lees verder...)

Diensten na afloop van de Theory U trainingen 

Theory U Plein 
Het Theory U Plein is een maatschappelijk initiatief van Het Eerste Huis met als doel kennis delen rondom de veranderaanpak Theory U. Deelnemers van de Theory U trainingen kunnen zichzelf hierop profileren, kennis opdoen en delen (Bezoek het plein)