We look a lot, but we don’t see much.

Alan Seale

Workshops

Een paar uur uit de dagelijkse routine. Iets anders ervaren en nieuwe inzichten opdoen. Aan de slag met praktische tools die je direct in je werk en leven toepast. Dat is wat je kunt verwachten van workshops bij Het Eerste Huis. 

Workshop: Introductie Embodied Learning nieuw
Tijdens deze praktijkgerichte workshop ga je aan de slag met een vraagstuk of werksituatie. Maak actief kennis met je fysieke wijsheid (lees verder...) 

Workshop: Introductie in Appreciative Inquiry
Maak kennis met de methode en visie van Appreciative Inquiry. Ga aan de slag met het proces en ervaar de meerwaarde ervan voor vernieuwing in organisaties (lees verder...)

Workshop: Theory U
Maak kennis met de theorie van deze veranderaanpak. Doorloop een mini-U-proces, ervaar hoe het werkt en krijg inzicht in praktijktoepassingen (lees verder...)

Workshop: Reinventing Organizations
Tijdens deze workshop ervaar je de doorbraken zelfsturing, heelheid en evolutief doel. De workshop is gebaseerd op het inspirerende werk van Frederic Laloux, Reinventing Organizations (lees verder...)


Speciale Package Deal: 3 workshops voor de prijs van 2

Ben je gemotiveerd en wil je meerdere workshops volgen? Dat moedigen we natuurlijk alleen maar aan! We bieden je daarom 3 workshops voor de prijs van 2 aan. (Nu inschrijven...)