De CoachCirkel is weer van start gegaan

30 december 2015

De 17e editie van de CoachCirkel is sinds 30 maart 2016 weer in volle gang. Met opnieuw een record van 31 deelnemers is er een prachtige cirkel geformeerd zodat deelnemers zich kunnen blijven ontwikkelen op alle vlakken door onderling coachsessies te doen.

Coachcirkel

De CoachCirkel is een service die we aanbieden na afloop van de training Transformational Presence voor Leiders en Coaches. Oud deelnemers kunnen zich op deze manier blijven ontwikkelen door onderling coach-sessies te doen. Op die manier blijven de vaardigheden voor transformationeel coachen in topvorm. Doordat je afwisselend coach en coachee bent, zijn de sessies zeer waardevol voor je coachvaardigheden en tegelijkertijd voor jezelf als mens. Een reactie na afloop van de vorige CoachCirkel laat dat treffend zien:

“Voor mijn werk als coach biedt de Coach Cirkel mij praktische oefening met en verdieping van tools. Met name tools die ik niet als vanzelfsprekend toepas. De CoachCirkel biedt de gelegenheid om juist die tools gewoon eens uit te proberen. Daardoor durf ik ook meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Het is heel goed om in dezelfde periode met een andere partner de ervaring van cliënt op te doen en te werken met mijn eigen vragen en thema’s. De ervaring van zelf cliënt zijn is essentieel en ook verdiepend voor mijn coachwerk.” - Drs Margreet van Persie | NOBCO|EMCC European Master Practitioner CoachWij wensen alle deelnemers van de CoachCirkel een waardevolle coachsessies toe.Bekijk de training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Pagina delen
Anita Sijm

Workshop Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 378 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.