Ervaringen ‘Coachen met Theory U’

9 juli 2014

Coaching met Theory U

Lees een aantal reacties van deelnemers aan eerdere trainingen met Theory U.

"Een avontuurlijke zoektocht naar het eigen zelf, met meerwaarde in de verbinding met anderen, die in veilige context kansen biedt om diepe inzichten op te doen in de mens, de natuur, de verbinding daartussen en de kracht van de benadering om de stilte op te zoeken, het oude los te laten en het nieuwe zich op een natuurlijke manier te laten manifesteren. Een verrijking voor de deelnemer als professional én als mens, met name omdat de U theorie een alternatieve leefstijl aanreikt, die past bij de wezenlijk nieuwe tijd, die eraan lijkt te komen."

-----

"Heel concrete toepassing van Theory U, je beleeft het model aan de lijve doorheen de twee dagen aan de hand van concrete coach oefeningen. Een aanrader!"

-----

"Een training waar ik mijn open geest, hart en wil heb leren inzetten; waar ik veel oefening heb geleerd om nog elke dag mee aan de slag te gaan, voor mezelf en als coach. Ik zou deze training iedereen aanbevelen die op zoek is om authentiek op elk moment te zijn in de wereld, als individu, én als organisatie/bedrijf."

-----

"Dit was een heerlijke en zeer inspirerende training, super! Wat zou het geweldig zijn als mensen veel meer ontdekken wat er allemaal mogelijk wordt als je werkt vanuit dit veld."

-----

"Eigenlijk weet ik niet goed waar ik moet beginnen, maar ik wil graag laten weten dat ik het een heel inspirerende 2 daagse vond. Vooral mooi om te zien hoe de focus lag op de ervaring in het coachen."

-----

"Ik heb genoten van de aanpak en kennis van Jos. Hij is zeer deskundig en deelt ruim uit zijn ervaring en praktijk."

-----

"Wat een geweldige en praktische training. Coaching met Theory U maakt voor mij mogelijk wat ik al wel vermoedde, maar nog niet kon aanraken. Ik had het boek al gelezen, maar door deze training is het pas echt gaan leven."

-----

"Dank voor de inspirerende training van vorige week. Mooie combinatie van Theory U en hoe je dit toepast in coaching. Vooral de oefeningen zijn heel handzaam. Ik heb direct vandaag het verschil in kunnen zetten. Tussen werken vanuit problemen of het benutten van het potentieel bij de organisatie waar ik nu bezig ben."

-----

"Wat een supertraining. De vele oefeningen maar vooral de oefening die we op de laatste middag deden. Dat heeft me persoonlijk veel gebracht en ik kan er ook in mijn praktijk veel mee. Mooi werk dat jullie doen!"

-----

"Het was een leerzame 2-daagse Coaching met Theory U maar vooral ook erg leuk. Veel gelachen, veel geleerd. Heerlijk dat er zoveel ruimte is om het ook zo direct te kunnen ervaren. Heeft mij bevestigd in mijn beeld dat dit een uitwerking is die goed bij mij past. Ik ga daar zeker op vervolgen."

-----
Pagina delen
Anita Sijm

Workshop Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 378 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.