Hoe maak jij het verschil in de groep?

9 december 2019

Hoe zet jij succesvol je invloed in? Hoe geef je woorden aan wat er in de groep gebeurt? Het lijkt eenvoudig, maar dat is het niet. Yanniek Lierman, trainer van Het Eerste Huis, legt in onderstaande video uit wat je in de Training Impact Vergroten in Groepen kunt verwachten.

In deze driedaagse training Impact vergroten in Groepen ga je een stap verder dan een modelmatige benadering van een groep. Je krijgt taal voor je eigen ervaringen en de complexe kant van het werken met een groep. Je krijgt kaders en opties om de dynamiek in groepen te doorzien en versterkt je eigen gedrag daarin. Je scherpt je instrumentarium zodat je jezelf effectief in groepsprocessen kunt inzetten.

Wat heeft de training Impact vergroten in Groepen andere deelnemers opgeleverd?

“Wat mij aanspreekt aan Impact vergroten in groepen is het doen en het ervaren. De manier waarop Yannick de training begeleidde vond ik heel prettig, zij bleef continu in verbinding met de groep. en stond tegelijkertijd buiten het proces. De uitdaging was om in de oefening bij jezelf te blijven, maar ook om af te stemmen met de andere teamleden. Hierbij kwamen veel gedachten op, zoals: je wilt de ander niet teleurstellen, of doe ík wel wat de groep zou willen.

Het inzicht dat ik heb opgedaan is dat ik me vaak afvraag wat de ander precies bedoelt. In zo’n oefening merk je dat je toch weer in een dergelijke valkuil stapt. Het is voor mij herkenbaar dat ik bewuster een stapje achteruit moet zetten om te kijken of dit aansluit bij wat ik zelf wil. De training is passend voor mensen die groepen begeleiden om nog beter zelf te ervaren wat de groepsdynamiek is en aan mensen die leidinggevende, coach zijn of zelf onderdeel zijn van een groep”.

– Monique Lampe-Wortman – Al-licht

Vraag de brochure aan

Pagina delen
Gemeente Almelo

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Ilke Tilders

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Cadanz Welzijn

Training Appreciative Inquiry

Anne-Els

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Y/aim

Training Appreciative Inquiry

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,1 uit 10 op basis van 450 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.