Impressie Toekomstklaar

4 november 2016

Toekomstklaar. Werken aan betekenisvolle organisaties

Toekomstklaar

Het Eerste Huis brengt mensen en organisaties in contact met hun volledige potentieel. Dit doen wij met een uitgebreid aanbod van training, coaching, organisatieadvies, boeken en events gericht op moderne vormen van organiseren, leiden en mens-zijn. Donderdag 3 november 2016 organiseerden we ‘Toekomstklaar’. Op deze pagina kun je volop nagenieten van deze boeiende middag.

Een boeiende, leerzame middag was het zeker met 150 organisatievernieuwers in DeFabrique te Utrecht. Wat een energie, wat een inspiratie en wat een motivatie voor organisatieverandering.

Giles Hutchins (auteur Toekomstklaar), Ryan Gellert (algemeen directeur Patagonia) en Jos Rovers (partner Het Eerste Huis) brachten hun kennis over op de deelnemers met praktijkcases en inzichten rondom zelfsturing, heelheid en evolutief doel. De prachtige opening van celliste Evelien Fokker en de embodied learning oefening met Paula Kolthoff maakten de beleving van deze middag compleet.

Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie toekomstklaar is? Wat staat je te wachten en welke acties kan je ondernemen om jouw organisatie te sturen naar waarden die jij belangrijk vindt? Het zijn onderwerpen die aan bod kwamen tijdens deze inspirerende dag.

Is jouw organisatie toekomstklaar?

Wil je stappen zetten in je eigen organisatie? Het Eerste Huis kan je daarbij begeleiden. Wij vertegenwoordigen onder andere het werk van Frederic Laloux in Nederland en ondersteunen organisaties bij het implementeren van zelfsturing, heelheid en evolutief doel.

(085) 301 87 41 of mail naar contact@heteerstehuis.nl.


Pagina delen
Gemeente Almelo

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Ilke Tilders

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Cadanz Welzijn

Training Appreciative Inquiry

Anne-Els

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Y/aim

Training Appreciative Inquiry

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,1 uit 10 op basis van 450 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.