Recensie: Toekomstklaar

2 februari 2017

Recensent: C.M. ManniIn de wereld waarin we leven, staat veel ter discussie. Bedrijven lijken doorlopend in reorganisatie, maatschappelijke geledingen zijn in permanente staat van transformatie. Bottom-up moet top-down vervangen; de mens moet herkenbaar in beeld komen, zowel in de manier van structureren als in de werking van organisaties met een gerichtheid op verbinden, samenwerken en aandacht voor heelheid.

Ook moeten organisaties uitstralen voor méér te gaan dan alleen geldelijk resultaat. Dus vraagt ook het inrichten van organisaties om een andere, toekomstbestendige en maatschappelijk verantwoorde aanpak.

Hoe je de ouderwetsheid van gisteren kunt inruilen voor de onbekende uitdaging van morgen ontdek je in dit pragmatische boek. Eerst gaat het over jezelf: hoe verander jij en leg je daarmee de basis voor het vervolg: de herdefiniëring van je organisatie. Overzichtelijke teksten, korte samenvattingen, praktijkvoorbeelden en tips pogen je op weg te helpen om toekomstklaar te raken. De uitdaging om er wat van te maken is aan de lezer!

Recensent: C.M. Manni
Bron: NBD Biblion

Pagina delen
Anita Sijm

Workshop Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 378 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.