Theory U Lab bijeenkomst co evolving-Haal het beste uit jezelf elkaar en je omgeving

29 oktober 2019

Dit najaar is het online U.lab 1x 2019 van het Presencing Institute gestart met opnieuw duizenden deelnemers van over de hele wereld. Van september tot december maken zij een online reis van het ontdekken van diepere bronnen van kennis naar het genereren van krachtige prototype ideeën.

In het U.lab 1x 2019 reiken Otto Scharmer en zijn team je aan hoe je diepgaande persoonlijke, sociale en organisatorische verandering kunt bereiken. Zij stimuleren Theory U ‘practitioners’ over de hele wereld om tijdens het U.lab zelf initiatief te nemen om lokaal mensen met elkaar te verbinden. Er ontstaan over de hele wereld, ook in Nederland, volop krachtige en creatieve hubs.

Het Eerste Huis nodigt je uit om op 12 december, tijdens de laatste live-uitzending van Otto Scharmer uit Boston, een unieke bijeenkomst bij te wonen om de onlinecursus gezamenlijk af te ronden, te verdiepen met ervaringsgerichte oefeningen en vooruit te kijken.

Wat ga je meemaken tijdens de U.lab bijeenkomst?
Onze bijeenkomst staat in het teken co-evolving. Samen met deelnemers en Theory U trainers van Het Eerste Huis ga je ervaren wat dit Theory U.lab voor jou of je groep of organsatie op kan leveren. Met heldere ervaringsgerichte oefeningen ontdek je hoe jij je wij ons verhoudt tot je eigen leiderschap, anderen en het sociale systeem waarin je kiest te leven en werken.

Tijdens de bijeenkomst volgen we gezamenlijk de live-sessie vanuit Boston op een groot scherm. We reflecteren en ontdekken wat er voor ons in de sessie doorklinkt. Het wordt een zeer interactieve bijeenkomst waarin je zelf volop aan het ontdekken en aan het meedoen bent. Verwacht geen lange discussies of presentaties, maar juist verdieping en stappen zetten. Bereid je voor op mooi en inzichtrijk werk in het hart van de U.

Vraag de Theory U Whitepaper aan

Pagina delen
Jeanette Klompmaker

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Christel

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Wim Braaksma, NHLStenden Hogeschool

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Protion

Workshop Appreciative Inquiry

Channah

Training Impact Vergroten in Groepen

NN

Training Impact Vergroten in Groepen

Veerle

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 386 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.