Hé leider, hoe gaat het eigenlijk met jou?

19 oktober 2021

Transformational Presence voor leiders en coaches.

Al bijna twee jaar ben je hard aan het werk om in ongewone omstandigheden je werk te doen. Waarschijnlijk slaag je daar wel in, maar toch, hoe gaat het met jou? We stellen de vraag omdat in al onze programma’s leiders aangeven dat ze moe zijn. De periode van steeds weer aanpassen aan nieuwe omstandigheden, duurt lang. Het valt ons op. Mensen werken hard en de balans tussen aan staan en even uit mogen is kritiek. Het is uitdagend om je professionele werk goed te doen en daarnaast de rest van je leven te managen. Laat staan dat je tijd hebt voor jezelf, alleen maar jezelf. Wat zou er dan mogelijk zijn?

Ons werk bij Het Eerste Huis richt zich op transformatie. Dat zijn veranderingen die blijvend zijn, omdat ze op een dieper niveau tot stand komen. Ze komen voort uit nieuwe inzichten. Wil jij tijd maken om jouw inzichten op een rij te zetten? Wat ben je aan het leren op dit moment in het leven? Wat laat jouw leven je zien en welke stappen vraagt het je te zetten?

Schuif aan in ons vierdaagse programma Transformational Presence voor leiders en coaches. Maak tijd vrij voor jezelf, tijd om te vertragen en tijd om te ontdekken wat voor jou wil gebeuren. Je leert over jezelf en je leert veel nieuwe manieren om mensen te leiden en te begeleiden. We leren je tools waarmee je snel tot de kern kunt komen van vraagstukken. Zeer krachtig om toe te passen in je teams of in 1:1 gesprekken met medewerkers of cliënten.

Pagina delen
Jos Rovers

Jos Rovers

Eigenaar, Consultant, Trainer

T. (085) 301 87 41

Christel

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Wim Braaksma, NHLStenden Hogeschool

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Protion

Workshop Appreciative Inquiry

Channah

Training Impact Vergroten in Groepen

NN

Training Impact Vergroten in Groepen

Veerle

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 385 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.