Update Coronavirus 2021 – Het Eerste Huis

15 februari 2021

In een jaar vol veranderingen wordt er van iedereen flexibiliteit gevraagd. Het Eerste Huis volgt de ontwikkelingen rondom het Corona beleid op de voet.

Geplande trainingen

Wanneer de maatregelen het toestaan om in groepen samen te komen, zullen de trainingen doorgaan. We werken met 'Offline als het kan, online als het moet' in ons achterhoofd. Per training bekijken we of dat deze kan doorgaan of dat de training online kan worden gegeven. Wanneer we van mening zijn dat deelnemers de training niet ten volle kunnen ervaren, wordt de training verplaatst naar een andere datum. We nemen onze verantwoordelijkheid als organisatie, maar ook als mens en leven mee met onze cursisten, familie en collega's.

Er voor elkaar zijn

In deze roerige tijd willen we er juist zijn. Zo geven wij regelmatig webinars en online workshops (zoals de workshop Leiden op Afstand) voor de mensen die daar nu extra behoefte aan hebben. De maatregelen zorgen ervoor dat sommige werkzaamheden en organisaties (deels) stilvallen. Wij hopen op creatieve wijze een bijdrage te kunnen leveren aan het opvullen van lege plekken in de agenda's. Vanuit onze disciplines analyseren we wat er nu gebeurt in Nederland en België en kijken we naar manieren om er positief mee om te gaan.

Samen bedenken we oplossingen, letten we op elkaar en zijn we er voor elkaar.

Heb je in de tussentijd vragen? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)85 301 87 41 of [email protected]


Pagina delen
Anita Sijm

Workshop Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 378 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.