Vacature Senior Content Marketeer (20-24 uur)

2 september 2022

Senior Content Marketeer (20-24 uur)

De baan in één zin

Jij bent de drijvende kracht achter álle zichtbare uitingen van Het Eerste Huis.

Wij zijn een trainings- en adviesbureau voor transformatieve persoonlijke programma’s. Het doel van je functie is online marketing content maken die klanten inspireert en aantrekt.

Wat ga je doen?

Content, content, content. Het is jouw verantwoordelijkheid om content te maken in de breedste zin van het woord: teksten, campagnes, infographics, interviews, artikelen, video’s, fotowerk.

 • Teksten schrijven zit in je natuur. Je bent echt goed met taal en het is vanzelfsprekend dat je SEO en SEA teksten maakt. Het schrijfwerk is je eerste prioriteit. Je hebt een moderne en frisse schrijftaal die een goede balans houdt tussen wat zakelijk moet en persoonlijk mag en vooral een inspirerende boodschap in zich heeft.
 • Vormgeven is een belangrijk onderdeel van je werk. Je communiceert via nieuwsbrieven, campagnes, bruchures, flyers en multimedia. Je vindt het leuk om je creativiteit in te zetten voor producties die blijven hangen bij de ontvanger.
 • Initiatief nemen zit in je bloed. Jij bent iemand die graag allround is en meedenkt en meewerkt aan de beste marketing voor Het Eerste Huis.

Samen met onze externe online marketing strateeg en met onze website bouwer, houd je je ook bezig met:

 • Actueel houden van de websitequa tekst en beeld en advies uitbrengen over de vormgeving m.b.t. de customer journey. Je ziet voortdurend verbeteringen en voert die ook door.
 • Opzetten en uitvoeren van Adwords- en Social Media campagnes en de SEO en SEA strategie. Je weet goed hoe Google werkt.
 • Beheren van Social Media Kanalen (LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter en YouTube).

Over ons

Gelukkige medewerkers, oprechte samenwerking, zinvol werk; Het Eerste Huis brengt bezieling en verbinding in organisaties. Bij ons gaat het over de essentie. Wij staan voor persoonlijke groei en voor werk dat betekenis geeft aan medewerkers. Het Eerste Huis faciliteert dat met training, begeleiding en coaching. Wij brengen leiders, veranderaars, coaches en medewerkers in contact met hun ware potentieel. Ons werk levert nieuwe manieren op van zijn en doen. Wij ontwikkelen modern leiderschap. We stimuleren moed en vernieuwing en bouwen aan mooie organisaties.

Wat we bij onze klanten doen, doen we zelf ook. Uiteraard werkt iedereen zelforganiserend in eindverantwoordelijke rollen. We ontwikkelen onszelf en vinden het vanzelfsprekend om een goede balans in ons eigen werk en leven te hebben. We werken hard en veel, maar kunnen ook goed ontspannen en plezier hebben met elkaar.

We bestaan sinds 2010 en hebben een stevige reputatie opgebouwd. Voor de komende 10 jaar is onze strategie om dat uit te bouwen en een partij te worden die nog meer bekend is en invloed heeft.

Organisatieadvies

Het Eerste Huis adviseert en ondersteunt organisaties bij ontwikkeling van leidinggevenden, teams en medewerkers. Wil je de strategie in je organisatie verder ontwikkelen, zelfsturing implementeren in teams, vanuit meer bezieling samenwerken? Onze ervaren consultants en trainers begeleiden jou en je organisatie graag.

Leiderschapsontwikkeling

Modern leiderschap vraagt een andere manier van leiden dan we tot nu toe gewend zijn. Het is van belang om jezelf te blijven ontwikkelen als leidinggevende én nieuwe tools toe te passen in je leiderschapsstijl. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers kwaliteit leveren zonder controle en sturing? Wat is er voor nodig om medewerkers in contact te brengen met hun volledige potentieel? Het Eerste Huis levert krachtige programma’s voor leidinggevenden voor méér effect in leiderschap.

Trainingen

Het Eerste Huis is in Nederland voorloper op gebied van moderne organisatieaanpakken, nieuw leiderschap en potentieelgericht werken. Trainingen bij Het Eerste Huis zijn een experience. Je ervaart de aanpakken en dat resulteert in diepgaande inzichten. Deze inzichten bieden je een nieuwe manier van werken en leven. Bij Het Eerste Huis werken en trainen we volgens de methoden en technieken van o.a. Reinventing Organizations, Theory U, Transformational Presence en Appreciative Inquiry.

Over jou

Je hebt:

 • een afgeronde HBO- of WO-opleiding in marketing, communicatie of een vergelijkbare richting, zoals NIMA; met 5+ jaar relevante werkervaring met digitale marketing en/of communicatie;
 • uitstekende spreek- en schrijf-vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • bij voorkeur één of meer copywriting e.d. opleidingen;
 • accuraatheid en een scherp oog voor details en nuances, vooral in teksten en lay-out;
 • ervaring met onderdelen van online marketing, zoals Google Analytics, Adwords SEO, SEA en Social Media Advertising;
 • Kennis en enige ervaring met CMS-systemen, vooral WordPress;
 • ervaring met emailmarketing en bijbehorende systemen zoals Mailchimp, kennis van Microsoft Office, Adobe en Indesign.

Je bent:

 • zelfstandig in je werk en hebt een hands-on mentaliteit. Je houdt van aanpakken en neemt echt eigenaarschap over je eigen werk. Deadlines háál je gewoon.
 • creatief in je werk, komt met iets nieuws zonder de aansluiting met de klant te missen en je beschikt over een vindingrijke handigheid.
 • commerciëel, proactief en flexibel.
 • getriggerd door onze propositie en je kunt je verplaatsen in onze klanten.

Wij bieden jou

 • een veelzijdige baan waarin je je creativiteit en analytische vaardigheden volop benut, iedere dag is anders!
 • indrukwekkende trainingen waar je aan mee kunt doen, voor je eigen ontwikkeling en om nóg beter te kunnen zijn in je werk;
 • je eigen rollen en verantwoordelijkheden binnen een klein zelfsturend team;
 • een open en informele werksfeer waarbinnen je al je vragen, twijfels, initiatieven en ideeën kunt delen, graag zelfs;
 • een klein en zeer gedreven team dat grootse ambities heeft voor de komende jaren.

Ook fijn om te weten

 • je salaris ligt bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week, afhankelijk van je ervaring, tussen € 3.800 en € 4.800 bruto per maand;
 • je krijgt 25 vakantiedagen en volop de ruimte om je werktijden flexibel in te delen;
 • je krijgt een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • je werkt op een inspirerende plek in een mooi pand in het hartje van de oude vesting. Een fijne plek om te werken. Wanneer je deels vanuit huis wilt werken, is dat uiteraard mogelijk;
 • onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de (ruime) regio Gorinchem, een straal van 40 km omvat Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Breda.

Solliciteren?

Leuk dat je onze collega wilt worden! We zijn benieuwd waarom Het Eerste Huis en deze functie iets voor jou zijn. We zien je motivatie en je CV graag tegemoet.
Mail je sollicitatie vóór 17 februari 2023 naar Edith@heteerstehuis.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edith Kruijswijk, onze bureaulead op 06-25065473, of met Jos Rovers, de eigenaar op 06-10896589. Zij staan je graag te woord.


Pagina delen
Earnie Oudejans

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Bely Voskamp

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Zilveren Kruis

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Gemeente Almelo

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Ilke Tilders

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Anne-Els

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 458 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.