Werk jij geinspireerd?

20 mei 2021

Wist je dat je gemiddeld 90.000 uur van jouw leven aan werk spendeert? Stel je eens voor dat je 90.000 uur van jouw leven geen voldoening haalt uit je werk, dat je 90.000 uur ongeïnspireerd te werk gaat. Zonde! Met de oefeningen uit onze WORK inspired gids doe je inspiratie en energie op om betrokken en energiek aan het werk te gaan.

Werk geinspireerd!

In deze work inspired gids vind je inspiratieopdrachten en tips die jou inspireren in jouw leven én werk. Benut de mogelijkheden die de opdrachten jou brengen.
De opdrachten openen je ogen voor kansen en zorgen voor zelfvertrouwen in jouw werk. Je zult je meer verbonden en geïnspireerd voelen met wat je doet, wie je bent en met je ambities.

Ga voor transformatie

Om geinspireerd werken, om het daadwerkelijk te zíjn, is meer nodig dan enkel de intentie om te veranderen. Vaak wanneer je iets anders wilt gaan doen, leer je nieuw gedrag aan en oud gedrag af. Maar hoe lang houd je dat vol?

Om te zorgen dat de verandering blijvend is, is méér nodig. Een transformatie. Transformatie is een proces dat van binnenuit komt. Hier geen nieuw gedrag, maar eerst een nieuwe manier van kijken en in-de-wereld-staan ontwikkelen. Een manier waarop je met een open, creatieve en ruime visie waarneemt. Dan zie je de dingen ook anders. Sleutels voor transformatie zijn zelfkennis, concentratie en opmerkzaamheid

Je doet ze op in de WORK Inspired gids.

Download de WORK-INspired gids
Pagina delen
Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 417 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.