Wie wil je zijn? | Het Eerste Huis

20 maart 2020

wie wil ik zijn?

Het corona virus brengt ons dichter bij elkaar als samenleving. Organisaties hebben het druk met bepalen wat ze gaan doen. Mensen zijn druk met hun activiteiten; lesgeven aan de kinderen, zorg voor anderen, voortgang van het werk. Veel draait om wat je moet doen. Maar, wie wil je zijn? Een belangrijkere vraag dan wat je moet doen, is misschien wel wie je wilt zijn. Een crisistijd als deze brengt die vraag meer dan ooit naar voren.

Eerst luisteren, dan handelen

Onze programma’s voor Transformational Presence geven juist dáár invulling aan. Daar gaat het over luisteren naar gebeurtenissen en situaties. Luisteren houdt in dat je niet meteen in actie schiet, maar even tijd neemt. Je maakt ruimte om te ontdekken wat de situatie te zeggen heeft, wat de betekenis is. Daarmee leer je je (levens)lessen. Persoonlijke groei komt voort uit inzichten en ontdekkingen. Door te veel en te snel in actie te schieten, mis je vaak de lessen en de groei. Transformational Presence is meer dan alleen maar mindfulness. Je komt in actie nadát de lessen geleerd en de ontdekkingen gedaan zijn.

Dat is ook onze praktijk. We werken dagelijks in organisaties en met mensen die daar leiding geven, invloed hebben en werken. Onze aanpak combineert verstillen en vertragen met in actie komen. We leggen de link tussen zijn en doen.

Gratis webinar Transformationial Presence

Op 26 maart ben je van harte welkom om aan ons gratis Webinars deel te nemen. We nemen een uur de tijd om tijd te nemen. We vertellen je wat over de aanpak, maar vooral begeleiden we je in een korte verkenning om op de gebeurtenissen van nu te reflecteren. Wat betekent het voor jou, wat kun je leren uit de situatie, waar is jouw groeipotentieel? Geef jezelf een kadootje en meld je aan.

4 daagse training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Van 17 tot 20 juni, het duurt nog even, bieden wij wederom onze 4 daagse training Transformational Presence aan. Een intensief en diepgaand programma voor wie verder wil. Een ontdekkingsreis voor leiders, coaches, trainers en consultants die willen versterken wie ze zijn om daarmee krachtiger te handelen; voor zichzelf, voor hun organisatie, voor de wereld.

Het Eerste Huis geeft de training Transformational Presence meerdere malen per jaar sinds 2010. Meer dan 500 mensen namen al deel en we passen het dagelijks toe in ons werk. Doe mee. Maak vandaag een keuze om jouw potentieel te leven. Je bent van harte welkom.

Vraag de brochure aan

Pagina delen
Anita Sijm

Workshop Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 378 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.