Zomer Challenge – #Oefening 2: Mijn Ideale Zomer

1 juli 2020

Hoe ziet jouw zomer eruit? Ga je nog op vakantie? Wat ga je doen met de kinderen? Zulke vragen krijg je waarschijnlijk vrij vaak de laatste tijd. Ik krijg van dit soort vragen soms het gevoel alsof je van alles zou móeten doen in mijn vakantie. In mijn vriendenkring lijkt het soms een topsport om naar de beste en mooiste locaties te gaan, zo ver mogelijk. En dan ook nog zo vaak als kan uiteten, stedentrips plannen, drankjes doen op het terras… is dit wel wat ík nodig heb in mijn vrije weken? Is vakantie niet juist een mooi moment om ook even tot jezelf te komen en op te laden?

Neem nou eens de tijd om te voelen wat je voelt. Kom erachter wat jij deze zomer echt nodig hebt. Gebruik deze oefening om een gesprek met jezelf te voeren over niemand minder dan jezelf. Dit ga je doen aan de hand van een object in jouw omgeving. Dit kan van alles zijn, zoals een plant, decoratiestuk of een lamp.

~ Geschreven door Brenda Montijn / Het Eerste Huis

Hoe heb je deze oefening ervaren? Wij kunnen niet wachten om te horen wat jouw bevindingen waren. Lijkt het je leuk om jouw verhaal terug te lezen in onze social media en/of nieuwsbrief? Stuur een mailtje naar contact@heteerstehuis.nl!


Pagina delen
Gemeente Almelo

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Ilke Tilders

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Cadanz Welzijn

Training Appreciative Inquiry

Anne-Els

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Y/aim

Training Appreciative Inquiry

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,1 uit 10 op basis van 450 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.