Inspiratiesessies

Wat zijn inspiratiesessies?

De inspiratiesessies van Het Eerste Huis zijn gericht op ervaren, ontdekken en leren. Boeiende sessies, vernieuwend, inspirerend. Een avond onder gelijkgestemden, innovatoren in organisaties en in de wereld. Sprekers die je aanzetten tot nieuwe manieren van waarnemen, ervaren en samenwerken.

Ontstaan van inspiratiesessies

De inspiratiesessies zijn voortgekomen uit, zoals voorheen genoemd, de SMT bijeenkomsten. SMT Nederland was 15 jaar lang het platform voor managers en professionals op het gebied van zingeving en bewustzijn. SMT Nederland is 15 jaar geleden ontstaan vanuit een initiatief van De Nederlandsche Bank omdat men wilde verkennen dat het in organisaties niet alleen gaat om cijfers, maar dat ook andere factoren buiten de ratio van belang zijn. Vanuit dat idee zijn regelmatig bijeenkomsten georganiseerd met als focus andersoortige leiderschapsstijlen, nieuwe business modellen, zingeving en bewustwording in een business context. Eerst werden deze bijeenkomsten binnen de bank georganiseerd en door het succes ervan al snel buiten de bankmuren.

SMT Nederland heeft in 2013 haar werk overgedragen aan Het Eerste Huis en wij hebben de inspirerende bijeenkomsten voortgezet. De activiteiten van SMT Nederland en Het Eerste Huis liggen dicht bij elkaar, en daarom is het voor ons vanzelfsprekend om dat nog nadrukkelijker ook zo te organiseren. De SMT bijeenkomsten herken je vanaf nu aan de naam ‘inspiratiesessies van Het Eerste Huis’.

Voorgaande sessies

Verslag: 8 essentiële stappen voor leiders van de toekomst met Michael Jongeneel

Verslag: Het Geheim van Genialiteit met Tijn Touber

Verslag: Mindful Leiderschap met Wibo Koole

Verslag: Leiderschap vanuit de Essentie met Wanda Straatman en Angelique Schueler

Edith Kruijswijk - Het Eerste Huis
Edith Kruijswijk

Bureau lead, Klantenadviseur en Coach

T. (085) 301 87 41

Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.