Toekomstklaar

Toekomstklaar: werken aan betekenisvolle organisaties

Wat is het gezamenlijke doel van jouw organisatie? Waar dóén jullie het voor? Waar doe jij het voor? Mensen en organisaties willen van betekenis zijn, op een gelukkige en verbonden manier samenwerken. Gezond zakenverstand draait al lang niet meer om winst alleen. Menselijkheid terugbrengen in de organisatie en betrokkenheid creëren, dat is wat een organisatie verder brengt.

In Toekomstklaar stimuleert Giles Hutchins je om op zoek te gaan naar meer betekenis – in jezelf en in je organisatie. Door echte verbinding, samenwerking en cocreatie kunnen bedrijven ook in de toekomst floreren. Met praktijkvoorbeelden, reflectievragen, trainingsmateriaal en oefeningen heeft Giles een praktisch handboek geschreven voor organisaties die bewust willen ondernemen.
 

Over Giles Hutchins

Giles Hutchins is spreker, auteur en adviseur. In zijn werk combineert hij businessstrategieën, productie en transformatie met baanbrekend nieuwe inzichten in leiderschap, duurzaamheid en groei in toenemend veranderlijke tijden. Giles adviseert organisaties in hun transformatieproces naar ‘organisaties van de toekomst’. Hij geeft geregeld gastcolleges aan grote universiteiten en business schools, spreekt op conferenties en rondetafel bijeenkomsten, geeft transformatieworkshops en strategisch advies. Zijn vorige boeken The Nature of Business en The Illusion of Separation werden aan beide zijden van de Atlantische oceaan zeer goed ontvangen.
 
* Gratis verzending binnen Nederland
 

Recensies:

Recensie toekomstklaar op Management Pro 
Een boek voor diegenen die durven. Managementboek.nl
Recensie toekomstklaar op NBD Biblion 

Giles Hutchins over zijn boek Toekomstklaar

 

 

Prijs: 
€ 22,94
Auteur: 
Giles Hutchins
ISBN: 
9789081776325
Pagina's: 
246
Cover: 
Integraalband