Het Open Huis: kom ontdekken op 5 november

Ontdek in één middag alles wat Het Eerste Huis te bieden heeft. Op 5 november stellen we in Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum Zeist ons huis open voor alle veranderaars. Verwacht een goed gevuld programma vol workshops, innovatie en inspiratie waar je volop gaat ervaren wat onze trainingen zo bijzonder maken. Ontmoet onze trainers en kom in contact met medeveranderaars. Het wordt een middag die je bijblijft.

Programma:
13.00 uur: Inloop
13.30 uur: Plenaire opening met een korte presentaties van alle workshops/trainingen
13.45 uur: 1e ronde workshops
14.45 uur: Pauze
15.15 uur: 2e ronde workshops
16.15 uur: Plenaire afsluiting
17.00 uur: Borrel

Schrijf je in >Thema’s die je kunt verwachten:
 
Zelfsturing:
Tijdens deze workshop ervaar je de doorbraken zelfsturing, heelheid en evolutief doel. De workshop is gebaseerd op het inspirerende werk van Frederic Laloux, Reinventing Organizations.
Meer over Zelfsturing >
 
Transformational Presence voor leiders en coaches:
Ga aan de slag met Transformational Presence en ervaar het diepgaande effect van deze aanpak. Je leert de werkzame principes en gaat zelf aan de slag aan de hand van oefeningen.
Meer over Transformational Presence voor leiders en coaches >
 
Appreciative Inquiry:
Maak kennis met de methode en visie van Appreciative Inquiry. Ga aan de slag met het proces en ervaar de meerwaarde ervan voor vernieuwing in organisaties.
Meer over Appreciative Inquiry >
 
Embodied Leadership:
Tijdens deze praktijkgerichte workshop ga je aan de slag met een vraagstuk of werksituatie. Maak actief kennis met je fysieke wijsheid.
Meer over Embodied Leadership >
 
En meer …
 


Inschrijving:
 
- Kosten: ‎€ 125,00
- Datum en tijd: 5 november – 13.00 tot 17.00 uur gevolgd door een netwerkborrel
- Locatie: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum Zeist
 

Met innovatieve aanpakken duurzame veranderingen creëren in mens en bedrijf: dat is Het Eerste Huis.

 
Als veranderbureau is het onze missie om organisaties naar de toekomst te begeleiden en de mensen die haar vormen ten volle te laten leven en werken. Onze unieke programma’s zijn gericht op het hele mens zijn. Zo wordt bij ons niet alleen je brein aan het werk gezet, maar vragen onze programma’s ook je lichaam, hart en ziel om deel te laten nemen. Met liefde en verdieping halen we het beste in mensen en groepen naar boven en samen zorgen we voor veranderingen die duurzaam zijn.
Het Eerste Huis helpt je verder.
 
Waar wij voor staan
Gelukkigere medewerkers, betere en leukere samenwerking, positieve energie. Dat is waar wij het voor doen. Onze ambitie is bezieling en verbinding terugbrengen in organisaties. De basis daarvoor is dat mensen bereid zijn vanuit een dieper niveau naar zichzelf kijken. Dat bieden wij door mensen en organisaties in contact te brengen met hun volledige potentieel. Het Eerste Huis begeleidt en traint mensen in nieuwe manieren van zien en zijn. Die creëren namelijk verbondenheid en ook de passie en de intentie om het wezenlijk anders te doen en te blijven doen.
 
Onze aanpak
Wat de aanpak van Het Eerste Huis zo bijzonder maakt is de liefde en diepgang die we in onze programma’s stoppen. Onze programma’s zorgen voor veranderingen die duurzaam zijn door te ervaren wat je leert. Theorie wordt direct in de praktijk gebracht met échte vraagstukken en ieder deel van het mens zijn wordt hierbij aangesproken.
 
Een training van Het Eerste Huis leer je niet, die ervaar je.
Datum: 
dinsdag 5 november 2019
Prijs: 
Prijs (excl. btw)€ 129,00
BTW 21%€ 27,09
Totaal€ 156,09
Locatie: 
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

In dit programma

Organisatieontwikkeling:
Teamontwikkeling:
Persoonlijke groei:
Leiderschap:
Coaching:

Je vrienden en collega's vertellen? Deel het nu!