Let's Reinvent Organizations 2015

Het Eerste Huis brengt mensen en organisaties in contact met hun volledige potentieel. Dit doen wij met een uitgebreid aanbod van training, coaching, organisatieadvies en events gericht op moderne vormen van organiseren, leiden en mens-zijn. Jaarlijks organiseren wij een groot evenement om mensen te inspireren met nieuwe vormen van werken en organiseren. Dit jaar organiseerden we 'Let's Reinvent Organizations'. Op deze pagina kun je volop nagenieten van deze innovatiedag.   

Wat een bijzondere dag was het! Méér dan 700 vernieuwers kwamen 26 november 2015 samen in Central Studios te Utrecht voor onze innovatiedag 'Let's Reinvent Organizations'. Wat een energie, wat een inspiratie en wat een motivatie voor organisatieverandering. 

Frederic Laloux (auteur Reinventing Organizations), Jos de Blok (directeur Buurtzorg Nederland), Jan Rotmans (hoogleraar transitiekunde), Brian Robertson (grondlegger Holacracy) en de consultants van Het Eerste Huis brachten de theorie en praktijk van anders organiseren samen deze dag. 

Als je vanaf morgen speler en scheidsrechter tegelijk bent ...

We vroegen bezoekers plaats te nemen in/bij de scheidsrechtersstoel en de volgende vraag te beantwoorden: "Als je vanaf morgen speler én scheidsrechter tegelijk bent, hoe zou het spel er dan uit zien?"
 

Let's Reinvent Organizations was trending topic!

We kunnen er met z'n allen trots op zijn dat #RO2015 trending topic was op social media in Nederland en België. Dat betekent dat niet alleen de 700 vernieuwers zich lieten inspireren, maar nog véél meer mensen. 
Beleef de dag opnieuw middels onderstaande impressie. Je leest pakkende quotes die deelnemers vanuit de zaal de wereld in hebben gebracht.  

Fotoalbum

Bekijk hieronder wat beelden van de dag! 
 

 

Visual van Let's Reinvent Organizations

How About Reinventing Your Organization?

Wil je stappen zetten in je eigen organisatie? Het Eerste Huis kan je daarbij begeleiden. Wij vertegenwoordigen onder andere het werk van Frederic Laloux in Nederland en ondersteunen organisaties bij het implementeren van zelfsturing, heelheid en evolutief doel.

Bel ons via 030 - 6772513 of mail naar contact@heteerstehuis.nl. 

Direct aan de slag?

In onze 3-daagse training Zelfsturing en Heelheid in Organisaties leer je werken met de drie grote doorbraken uit het boek Reinventing Organizations van Frederic Laloux.

>> Lees meer en schrijf je in voor de training

Je vrienden en collega's vertellen? Deel het nu!