Online Incompany training Implementeren van Zelforganisatie

Zelforganiserend werken in jouw team of organisatie? Neem de komende 6 weken om je team zelforganiserend te maken. Juist nu!

Deze tijd vraagt ons om samenwerking in teams opnieuw uit te vinden. Het Eerste Huis heeft al haar ervaring en specialisme ingezet op het maken van een uniek online programma. We hebben een doordacht aanbod voor teams om deze tijd te gebruiken om zelforganiserend te gaan werken. We bieden dat geheel online aan en met slechts een geringe besteding van extra tijd. Een internetverbinding en een laptop met microfoon en camera is het enige dat je nodig hebt.

Van A naar B via B

Verandering op de meest eenvoudige manier weergegeven, is een traject van A naar B. A kennen we, B is nieuw. Onze aanpak brengt je direct in B. We brengen geen aparte trainingstheorie, casuïstiek en grote implementatieschema’s, maar laten je direct de nieuwe aanpak ervaren. Je werkt vanaf de start zelforganiserend aan de implementatie van jullie zelforganisatie. Je werkt met onze coaches real time aan je ‘echte’ werk. Geen rollenspellen en blauwdrukken, maar live de organisatie veranderen!

Voor ons is de kop er al af, want vorige week zijn de eerste teams al van start gegaan met het online implementeren van zelforganisatie. De feedback is zeer positief. Wat we tot een paar weken geleden nog voor onmogelijk hielden, blijkt in de praktijk ongelooflijk goed te werken! Gebruik deze tijd dus voor deze unieke leerervaring.
 

 


 

Wat gaan we doen?

Twee zelforganisatie experts nemen jou en je team van max. 12 personen mee in een gestructureerd programma waarin we aan de slag gaan met het échte werk wat jullie te doen hebben. We gebruiken verschillende online werkvormen waardoor op afstand samenwerken productief én leuk blijft. Ga er van uit dat je niet de hele dag aan je beeldscherm zit maar wél de hele dag in ons programma deelneemt. Deze laagdrempelige en innovatieve werkvormen kun je blijvend inzetten in je team. Ook als te zijner tijd weer gewoon naar kantoor gaat.  

In het kort

Na afloop van dit traject van 6 weken:

 • Heb je een volledig ingerichte online werkomgeving die je kunt blijven gebruiken. Daarin is helder vastgelegd:
  • Welke rollen er zijn in het team
  • Wie waarvoor verantwoordelijk is
  • Projecten en eerstvolgende acties
  • Purpose van het team, strategie en prioriteiten
 • Kun je online de operationele sturing van je team doen  (werkoverleg)
 • Blijf je op afstand en met elkaar werken aan de organisatie (roloverleg)
 • Ben je gecoached op teamontwikkeling en persoonlijk leiderschap

Starten met de online training? Neem contact met ons op

Programma

Samen met ons besluit je het moment waarop jullie starten. Daarna zien de 6 weken die volgen er als volgt uit.

Week 1: twee-daagse online training

 • Inrichten van de virtuele werkomgeving
 • Onder begeleiding leren en werken met het hele team

Week 2 - 6:  een halve dag per week begeleiding door één van onze consultants

 • Vast moment in de week begeleiding; werk- en roloverleg
 • Coaching van teamleden met specifieke rollen

Wij werken met een integrale aanpak waar teamontwikkeling en persoonlijk leiderschap een belangrijke plek innemen. Onze klanten volgen in een later stadium doorgaans verschillende in-class training over deze onderwerpen. Daarmee maken ze zelforganisatie ook op de langere termijn tot een succes te maken. Het advies is dat teams zich na deze start blijven bekwamen en zichzelf verder ontwikkelen.

Starten met de online training? Neem contact met ons op

Inschrijving

Een cyclus van 6 weken vraagt een investering van €5750,00 excl. 21% BTW. Ons online aanbod is daarmee bijna 50% goedkoper dan wat we regulier aanbieden wanneer we op locatie, face tot face met teams werken.

Contact

Voor meer informatie en voor het starten met de verandering voor jouw team kun je contact opnemen via het contactformulier.

Liever telefonisch? Bel ons op 030 – 6772513. We staan je graag te woord.

 

Op dit moment zijn er geen nieuwe data beschikbaar. Stuur ons een e-mail als je op de hoogte gehouden wilt worden.

In dit programma

Organisatieontwikkeling:
Teamontwikkeling:
Persoonlijke groei:
Leiderschap:
Coaching:

Je vrienden en collega's vertellen? Deel het nu!