Organisation of the future 2019: Heart Times

A Call For Conscious Leadership

Hoe kan je zelf verantwoordelijkheid nemen in je werk en leven, op een manier die je geen druk op de schouders legt, maar goede zin en levensvreugde geeft? Hoe kan jouw team of organisatie de dagelijkse druk ombuigen in een flow die passie en voldoening creëert? Meer dan ooit is er een ander verhaal nodig, dat antwoord geeft op deze vragen en dat elke mens en de hele wereld om hem heen zuurstof geeft.
 
Sta mee op en kies voor bewust leiderschap vanuit het hart, om deze soms harde tijden te transformeren in de hartelijke wereld die we onszelf toewensen. Het is tijd om een nieuwe werkelijkheid te scheppen waarin niemand nog verdwaalt in de race naar steeds meer, maar waarin ieder thuiskomt in een werk- en leefwereld waarin hij dag in dag uit een écht verschil kan maken.
 
Met ‘Heart Times’ doet Organisation Of The Future een appèl op iedere mens en organisatie om vanuit een bewust en hartelijker leiderschap de wereld in zichzelf en zichzelf in de wereld te ontdekken. Want op die manier kunnen we het samenwerken en -leven intenser, kleuriger, echter en mooier maken.

Hou 7 juni de hele dag vrij en kom aan boord voor een boeiende reis met intense ervaringen, verrassende inspiratiemomenten en ruimte voor écht contact.

Voor wie?
  • Voor al wie veranderkracht heeft in zijn organisatie
  • Voor al wie kiest voor bewust leiderschap
     
Aanpak
De opbouw van een OOTF-dag bestaat uit volgende drie ingrediënten:
  • Ondernemers en zoekende leiders zorgen voor inspiratie.
  • Deelnemers duiken in eigen ervaring en wisselen inzichten uit.
  • Facilitators coachen de groep en geven opgedoken inzichten betekenis.
 
Voorproefje
Bekijk de video die we op het event van 2018 draaiden of neem een kijkje op de terugblikpagina.
 
 

Organisation Of The Future is een lerend netwerk van mensen die veranderkracht hebben in hun organisatie. Op een authentieke en kwetsbare manier zoeken we samen naar inzichten over ondernemen, werken en leven in de 21ste eeuw. Zo willen we via een groeiend persoonlijk en gemeenschappelijk bewustzijn duurzame nieuwe organisatieculturen creëren. Om op die manier een hefboom te zijn voor een economie die gericht is op 360° winst.

Organisation Of The Future is gestoeld op 5 inhoudelijke pijlers. We beschouwen het als de vijf eerste domeinen waarin we samen een verschil kunnen maken. En ze kunnen vanuit de praktijk in de toekomst nog aangevuld worden:
 

 

PIJLER 1: BEZIELD WERKEN
Steeds meer organisaties zoeken naar ‘het waarom’ achter hun activiteiten. Met hun ‘purpose’ (of breder doel) verbinden ze zowel hun medewerkers onderling maar ook consument en merk. Maar hoe zit het met de persoonlijke ‘waarom’ van al wie in de organisatie werkt? En hoe ‘matcht’ die met het gemeenschappelijke doel? Het zijn vragen die binnen deze pijler aan bod komen.
 
PIJLER 2: ALTIJD JE HELE ZELF
De werkplek is een mooie leeromgeving waar elke mens talloze mogelijkheden kan ontdekken en ontwikkelen. En toch laten we er dikwijls amper facetten van onszelf zien. Hoe kunnen we ook op het werk meer mens worden? En zo onze job nog beter en met meer voldoening uitvoeren? De Organisation Of The Future beschouwt ieder individu als geheel, met zijn talenten én beperkingen, met zijn stralende kanten én schaduwzijden. Er bestaat geen grens tussen wie je thuis bent en op het werk.
 
PIJLER 3: MACHT EN VERTROUWEN
Dat de weg naar de Organisation Of The Future niet top-down verloopt, daar is iedereen het over eens. Maar hoe hij dan wel loopt, daar zoeken we allemaal naar. Hoe kunnen bedrijfsleiders leren loslaten en vertrouwen schenken, en hoe kunnen medewerkers leren om hun verantwoordelijkheid ten volle op te nemen, zodat ze samen naar een nieuwe, meer organische structuur groeien? Voor de Organisation Of The Future moet elke mens het vertrouwen kunnen krijgen én ontwikkelen om zijn talent en kracht in te zetten. Zodat hij volop zijn verantwoordelijkheid kan nemen als co-creator van de organisatie waarin hij actief is.
 
PIJLER 4: ÉCHT PARTNERSCHAP
We leven in een uitdagend wereldwijd web van mogelijkheden, waarin connecties en vrienden je van over de hele wereld toelachen. En tegelijk lijkt de vraag naar rust en écht contact nog nooit zo groot geweest. Wat is de meerwaarde van échte connectie? En hoe leggen we die met partners, andere bedrijven en de wereld? De  Organisation of The Future legt in een veilige en vertrouwde context een diepe menselijke verbinding tussen peers, waarin zonder taboes en met groot respect de ruimte wordt geschapen om elkaar écht te leren kennen en ondersteunen.
 
PIJLER 5: DE ENERGIE VAN GELD
Het is tegelijkertijd het grootste taboe én de grootste drijfveer in elke werkcontext: geld. Wat is de betekenis en de rol van geld? Schatten we het belang ervan naar waarde of net niet? Zijn er andere manieren om ermee om te gaan en is dat nodig? The Organisation of The Future beschouwt geld eerder als een resultaat van haar activiteiten, dan als een doelstelling. De centen vertegenwoordigen een energie die op een evenwichtige manier moet kunnen doorstromen: naar de directie, naar de medewerkers, naar de aandeelhouders, naar de samenleving.
 

 

 

Data

Vrijdag 7 juni 2019


Tijden

Ontvangst: vanaf 8.30 uur
Start: 9.30 uur
Einde programma: 18.00 uur
Netwerkborrel: vanaf 18.00 uur


Locatie

Docks Dome
Lambermontlaan 1
1000 Brussel
België

Er is een gratis ondergrondse parkeerplaats op -2, neem daar de lift naar de tweede verdieping.

Investering

 € 450 (excl. btw) 

 
Op dit moment zijn er geen nieuwe data beschikbaar. Stuur ons een e-mail als je op de hoogte gehouden wilt worden.

In dit programma

Organisatieontwikkeling:
Teamontwikkeling:
Persoonlijke groei:
Leiderschap:
Coaching:

Je vrienden en collega's vertellen? Deel het nu!