Rudi Hartmans

Trainer, consultant

Muziek luisteren en kundalini yoga. Dat zijn passies van Rudi (1970). In zijn werk zit eveneens een prachtig ritme. Met zijn frisse blik, vol verwondering en waardering, begeleidt hij mensen en organisaties in ontwikkeling. Samen onderzoeken, vertragen, leren en veranderen. Dat is wat Rudi doet. Met gevoel en nieuwsgierigheid voor wat ons handelen drijft en voor wie we werkelijk zijn.

Rudi behaalde zijn Master in Veranderkunde bij SIOO (ACM) in 2012. Oorspronkelijk studeerde hij bouwkunde aan de TU in Delft, maar wat er ín gebouwen en ín mensen gebeurt fascineert hem veel meer. Hij stond 20 jaar gelden mede aan de basis en heeft ruime praktijkervaring met de gedrags- en veranderkant van wat Het Nieuwe Werken en later zelfsturing is gaan heten. Steeds gemotiveerd door innovatie, zijn drijfveer mensen met meer bevlogenheid te laten werken en ongekend potentieel te ontketenen. In 2019 rond hij zowel de opleiding familie- als organisatieopstellingen af (Bert Hellinger Instituut). Met specialismen in waarderend onderzoeken (Appreciative Inquiry), storytelling, actie- en cultuuronderzoek en systemisch werk brengt hij mens en organisatie in beweging.

Wat hem raakt bij Het Eerste Huis? Het belang van intentie en dat veranderen begint met het nemen van de wereld zoals die is.