Sterke Kantenkaartspel

Wat zijn sterke kanten? 

Iedereen heeft positieve eigenschappen, maar niet iedereen weet wát zijn of haar sterke kanten zijn. Uit onderzoek blijkt dat als je jouw sterke kanten beter kent en meer gebruikt, je gelukkiger en succesvoller bent. Die positieve eigenschappen van jou zijn jouw manier om uitdagingen aan te gaan. Je herkent je eigen sterke kanten omdat ze je energie geven, ze bij je passen en je er goed in bent.

Het sterke kantenkaartspel

Met dit kaartspel maak je sterke kanten tastbaar, dankzij heldere beschrijvingen en inspirerende symbolen. Het kaartspel bevat de 24 wetenschappelijk onderbouwde sterke kanten – VIA Character Strengths. Daarnaast zijn er oefeningenkaarten om met de sterke kanten te werken in coaching, training, teams of voor jezelf.

Dit kaartspel in een stevige kartonnen doos bevat 45 kaarten (formaat 7,4 x 10,9 cm):

  • 24 sterke kantenkaarten met de VIA Character Strengths

  • 6 waardenkaarten met de categorieën, deugden of virtues

  • 12 oefeningenkaarten die je kunt gebruiken in 1-op-1 coaching of met teams/groepen

  • Uitlegkaart over wat sterke kanten zijn

  • Overzichtskaart van de 24 sterke kanten

Voor wie is het kaartspel

Het spel is bedoeld voor trainers, coaches, HR-professionals en anderen die de sterke kanten van mensen willen helpen ontwikkelen. Het is gefundeerd in de wetenschap van de positieve psychologie en gebouwd op praktijkervaring. Je kunt direct met dit kaartspel aan de slag.

Sterke kanten in actie

Speel met de 24 sterke kanten en kijk wat bij je past of neem er eentje mee zodat je jezelf aan die sterke kant herinnert. Met de oefeningenkaarten kun je echt aan de slag. Je kunt je sterke kanten ontdekken, beter leren begrijpen of meer toepassen. Andere oefeningen kun je doen met teams of collega’s: leer elkaar kennen en versterk elkaar!

Uitvoering

Het kaartspel bestaat uit 45 kaarten (formaat 7,4 x 10,9 cm) in een stevige kartonnen doos met afneembare deksel.

Bestellen

Stuur een contact@heteerstehuis.nl met hierin het aantal sets dat je wilt bestellen, het afleveradres en factuuradres. De prijs bedraagt € 25,- inclusief btw per set. 

 

VIA Character Strengths: ©Copyright 2004-2018, VIA Institute on Character. All Rights Reserved. Used with Permission, Uitgeverij Positieve Psychologie Nederland. Samenstelling oefeningen en Nederlandse beschrijvingen: Matthijs Steeneveld & Anouk van den Berg. Ontwerp kaarten: Sjors Gilissen

Prijs: 
€ 20,66
Auteur: 
Matthijs Steeneveld
ISBN: 
9789082909401
Pagina's: 
45 kaarten
Cover: 
Kaarten