Training: Transformational Presence voor Leiders & Coaches

In het kort: 4-daagse training, leiderschap, coaching, Transformational Presence.

Tijdens deze intensieve, praktijkgerichte training leer je mensen coachen en begeleiden vanuit een omvangrijk, diepgaand perspectief. 
Met Transformational Presence richt je je op de kansen en het potentieel die in een situatie aanwezig zijn. Daardoor ben je niet bezig met problemen oplossen, maar richt je je op wat er wel is en hoe je dat volledig kunt benutten. Dit resulteert in oplossingen die omarmd worden met als gevolg dat ze duurzaam resultaat opleveren. Dus als je mensen verder wilt brengen en doorbraken voor hen wilt creëren, dan is dit je training: hands on en heel doeltreffend. 

De training Transformational Presence voor Leiders & Coaches
Deze training laat je de Transformational Presence aanpak ervaren. Daardoor begrijp je het diepgaande effect ervan. Je krijgt een grote hoeveelheid coachtools aangereikt, leert de werkzame principes hierachter en doorloopt hierbij zelf ook een transformatieproces. Deelnemers zijn zeer verrast en geraakt door de inzichten en de vaardigheden die ze in deze training opdoen. Velen noemen het ‘a new way of working and living’.

Deze training incompany?
We leveren deze training ook als ‘incompany’ variant: op maat voor jouw situatie. Neem contact op voor een gesprek.

Deze training scherpt je vaardigheden aan. Je leert op een concrete en praktische manier te werken met een dynamische afstemming tussen intuïtie en verstand. Zelfs als je van nature wat meer ‘in je hoofd’ bent, ga je nieuwe inzichten en toepassingen ervaren. Je leert hoe je snel tot de kern kunt komen, beweging kunt creëren vanuit de essentie. Je gaat ervaren dat een goede sessie niet lang hoeft te duren en je jezelf niet uit hoeft te putten om iemand tot inzichten te brengen.

  • Modellen en methoden die je tijdens (coach)gesprekken vlot en succesvol toe kunt passen.
  • Hoe je eenvoudig emoties, gedachten en problemen op het niveau van hun essentie waarneemt en begeleidt.
  • Heel vanzelfsprekend een ruimer bewustzijn aan te nemen en hoe je dat een ander aanbiedt in je werk.
  • Te werken voorbij het probleem. Je pakt het potentieel in een vraagstuk en laat daaruit oplossingen naar boven komen.

Het voornaamste doel is dat je leert focussen op de vraag achter de vraag. Daardoor maak jij mensen bewust van wat ze willen zijn, in plaats van wat ze willen doen. Op die manier benut je de wezenlijke kracht van mensen en situaties en dát werkt.

Wat is Transformational Presence?

Presence is de manier waarop iemand in de wereld staat; het is het geheel van alles wat we zijn en doen. Het bepaalt onze emoties, onze keuzes, ons gedrag, en daarmee dus onze toekomst. Hoe meer iemand authentiek, dynamisch en oprecht leeft in zijn of haar presence, des te meer zal die persoon een positieve transformatie van zichzelf en zijn omgeving bewerkstelligen. 

Transformational Presence gaat over het niveau van bewustzijn waarin we leven. Het is de manier waarop we afgestemd zijn op wie we in essentie zijn, en op wat het doel van ons leven is. Het brengt ons in contact met ons groter bewustzijn en met het potentieel van het moment. Het brengt het grootste en mooiste in een mens naar boven, en verbindt hem met de energie die nodig is om veranderingen te laten plaatsvinden. 

Iets voor jou?

Dit programma is gemaakt voor diegene die enige ervaring of training heeft op het gebied van coaching of leiding geven. Zeer geschikt voor trainers, coaches, leiders, managers, consultants. Het is geen training over de beginselen van leiderschap of coaching. De training is gericht op diegenen die hun vaardigheden willen uitbreiden of verfijnen en die meer willen leren over de specifieke aanpak die Transformational Presence biedt. Je leert nieuwe benaderingen, vaardigheden en instrumenten toepassen die je zullen helpen een succesvolle, dynamische en effectieve leider/coach te zijn, ongeacht je positie, rol of specialiteit. 

Wat vonden eerdere deelnemers?

Eén van de beste trainingen van dit moment als je je bezig houdt met ‘the greater good’.
Tools om de beste versie van jezelf te zijn en anderen te helpen.
Vertrouwde, professionele omgeving en leuk ook.

Leiderschap van de toekomst. Uiterst effectief en tegelijkertijd moeiteloos en natuurlijk.

Diepgang zonder dat het te zweverig hoeft te worden.

Af en toe keek ik met verbijstering naar de eenvoud van de principes achter de aanpak en ik realiseerde me dat het allemaal draait om de aandacht, de energie en het vertrouwen die de trainers ook in de zaal brengen.

Het is de investering zeker waard in termen van resultaat behalen, innovatieve technieken leren en theoretische achtergrond eigen maken.

Aankomende trainingen

  • Woensdag 17 t/m zaterdag 20 juni 2020 (verplaatst naar 11 november 2020)
  • Woensdag 11 t/m zaterdag 14 november 2020 
  • Woensdag 2 t/m zaterdag 5 juni 2021
  • Woensdag 24 t/m zaterdag 27 november 2021

Dagprogramma

Ontvangst dag 1: 9.00 uur
Programma dag 1: 9.30 - 17.30 uur
Programma dag 2: 09:00 - 19.00 uur
Programma dag 3: 09:00 -17.30 uur
Programma dag 4: 09:00 - 16:00 uur

Investering

De prijs van de 4-daagse training bedraagt € 1.795,- (excl. btw) inclusief trainingsmateriaal, exclusief arrangementskosten.

Aanvullende arrangementskosten

Keuze 1: Verplicht 8-uurs arrangement: € 250,- excl. BTW
Inbegrepen zijn 4x lunch en verse koffie, thee, water, versnaperingen in de zaal. Kies je voor dit arrangement en wil je toch één of meerdere avonden blijven dineren? Dit is mogelijk a la carte.

Keuze 2: Volledig arrangement € 675,- excl. BTW
Inbegrepen zijn 3 overnachtingen met uitgebreid ontbijtbuffet, 3x diner, 4x lunch en verse koffie, thee, water, versnaperingen in de zaal.

De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Geef je keuze aan ons door via een mail naar contact@heteerstehuis.nl(link stuurt een e-mail). Je ontvangt van ons een aanvullende factuur.

Groepsinschrijving

Wil je met 3 of meer personen deelnemen aan deze training? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Locaties

Huize Koningsbosch
Heereweg 84
1901 ME Castricum

of 

Landgoed de Morgenstern
Witzand 4
7244 NC Barchem

Trainer

De training wordt begeleid door Transformational Presence specialist Jos Rovers. Jos is een gecertificeerde Transformational Presence coach. Samen met Alan Seale verzorgde zo’n 20 keer hij de Engelstalige trainingen in Nederland.  Jos zijn aanpak is eenvoudig en to the point. Hij werkt diepgaand en houdt het tegelijkertijd licht. Zijn ervaring als manager in diverse organisaties zet hij in in zijn werk. Daarnaast doceert hij aan de Vrije Universiteit in Amsterdam Leiderschap en Verandering in de postdoctorale opleiding ‘Verandermanagement’ en werkt hij als leiderschaps- en transformatiecoach.

Aanbevolen literatuur

Het volgende boek van Alan Seale raden wij aan te lezen voorafgaand aan de training. Je kunt het boek bestellen via onze site of de reguliere (web)boekhandel.
 

 

Datum: 
woensdag 11 november 2020 tot zaterdag 14 november 2020
Prijs: 
Prijs (excl. btw)€ 1 795,00
BTW 21%€ 376,95
Totaal€ 2 171,95
Locatie: 
Huize Koningsbosch, Castricum
Datum: 
woensdag 2 juni 2021 tot zaterdag 5 juni 2021
Prijs: 
Prijs (excl. btw)€ 1 795,00
BTW 21%€ 376,95
Totaal€ 2 171,95
Locatie: 
Huize Koningsbosch, Castricum
Datum: 
woensdag 24 november 2021 tot zaterdag 27 november 2021
Prijs: 
Prijs (excl. btw)€ 1 795,00
BTW 21%€ 376,95
Totaal€ 2 171,95
Locatie: 
Huize Koningsbosch, Castricum

In dit programma

Organisatieontwikkeling:
Teamontwikkeling:
Persoonlijke groei:
Leiderschap:
Coaching:

Je vrienden en collega's vertellen? Deel het nu!