Webinars

De veranderingen die nu plaatsvinden zijn je waarschijnlijk niet ontgaan. Het kabinet heeft op 23 maart de maatregelen aangescherpt om de verspreiding van het Coronavirus in Nederland te vertragen. Dit betekent dat wij tot en met 1 juni geen (fysieke) trainingen kunnen geven.

Wij willen toch een positieve bijdrage leveren in deze onzekere tijd waarin veel wegvalt. Daarom geeft Het Eerste Huis de komende tijd drie gratis webinars. Ook met oog op de huidige veranderingen en met ruimte voor jouw eigen persoonlijke vraagstuk.

 

Klik meteen door naar: Betaalde webinars Gratis webinars

Meld je aan voor onze webinars met extra verdieping

We merkten dat sommigen naar aanleiding van de gratis webinars behoefte hebben aan nog meer verdieping. Daar geven wij graag gehoor aan. Daarom starten wij eind maart met verdiepende sessies. Bij deze webinars zullen we een beperkt aantal mensen toelaten, zodat we extra veel interactie kunnen stimuleren.

Inschrijven voor één van de verdiepende webinars? Klik op één van de buttons hieronder. De kosten voor de verdiepende webinars bedragen €75. De webinar zal een uur duren en nog meer ingaan op de theorie en uiteraard ruimte bieden voor jouw eigen praktisch vraagstuk.

Bij de eerste gratis webinars hebben onwijs veel kijkers meegekeken. We zijn nog net niet weggeblazen door alle positieve reacties en energie die we hebben mogen ontvangen. We willen juist in deze tijd een bijdrage leveren en een mogelijkheid om even stilte te nemen en juist nu te reflecteren. In de gratis webinars die voorafgingen was er plek voor veel actie en oefenen. In de reacties van deelnemers hebben we vooral mogen terughoren dat het reflecteren zeer waardevol was en de oefeningen en kennis direct in de praktijk konden worden gebracht. Er is echter nog veel ruimte om meer in de gaan op de theorie en het leerproces nog verder te verdiepen.

Webinars Transformational Presence

 (Let op: inschrijving start 10 april! Max. 20 personen)

 

Inschrijven Transformational Presence

 

Webinars Theory U

(Let op: inschrijving start 10 april! Max. 20 personen)

 

Inschrijven Theory U

Meld je aan voor onze gratis webinars

 

Verplaatst naar 23 april: Webinar Embodied Leadership

Webinar verplaatst wegens storing in Microsoft Teams: heb je je ingeschreven voor 16 april? Dan ontvang je automatisch een uitnodiging met link voor 23 april.

Donderdag 23 april om 10:00 uur trakteert Judy de Graaff op een webinar Embodied Leadership! Je wordt in een uur geïntroduceerd in het onderzoeken van de rol van je lichaamsbewustzijn in het ontwikkelen van jezelf of de groepen en individuen waarmee je werkt. De webinar is erg interessant om te volgen wanneer je zelf werkt aan vernieuwing en verandering bij organisaties, teams en individuen. Ook is de webinar interessant voor iedereen die de natuurlijke intelligentie van het eigen lichaam bewust wil leren inzetten.

 

Archief webinars