Webinars

De veranderingen die nu plaatsvinden zijn je waarschijnlijk niet ontgaan. Het kabinet heeft op 23 maart de maatregelen aangescherpt om de verspreiding van het Coronavirus in Nederland te vertragen. Dit betekent dat wij tot en met 1 juni geen (fysieke) trainingen kunnen geven.

Wij willen toch een positieve bijdrage leveren in deze onzekere tijd waarin veel wegvalt. Daarom geeft Het Eerste Huis de komende tijd drie gratis webinars. Ook met oog op de huidige veranderingen en met ruimte voor jouw eigen persoonlijke vraagstuk.

Meld je aan voor de webinars

Ook voor mensen die het eerste webinar niet hebben gevolgd! Er is geen voorkennis nodig.
 
Dinsdag 7 april geeft Jos Rovers het vervolg van de webinar Transformational Presence. Wij denken dat Transformational Presence in deze tijd zeer toepasbaar is. Deze methode gaat over het niveau van bewustzijn waarin we leven. Het gaat over hoe je om kunt gaan met een snel veranderende, onzeker en complexe situatie.
 
In de webinar bieden we je een moment voor reflectie en een kans om te onderzoeken in jezelf wat er in deze situatie voor jou wil gebeuren. 
 

 
Ook voor mensen die het eerste webinar niet hebben gevolgd! Er is geen voorkennis nodig.
 

Op donderdag 9 april laten we je wederom in één uur kennis maken met de wereld van Theory U. We gaan in op wat dat juist nú kan betekenen om richting te vinden. We laten zien wat het je oplevert wanneer je in onzekere situaties toch besluiten wilt nemen en een gevoel wilt krijgen bij ‘waar het heen gaat’. 
 

 
Donderdag 2 april kun je gratis deelnemen aan een online sessie over Zelforganisatie. De afgelopen dagen hebben we mooie voorbeelden voorbij zien komen van mensen die met inspirerende initiatieven komen, hun verantwoordelijkheid nemen of 'gewoon' hun werk doen vanuit huis of in een setting die zij niet gewend zijn. In veel gevallen komt hier een groot staaltje Zelforganisatie bij kijken.
 
In de webinar gaan we dieper in op wat zelforganisatie voor jou kan betekenen. Deel je mening en stel al je vragen over Zelforganisatie tijdens de één uur durende webinar op donderdag 2 april.