Wendy van der Klein

Trainer, consultant

Scherp en gevoelig. Een bijzondere combinatie die je terugvindt in Wendy (1978), moeder van Bram en vriendin van Koen. Zo houdt ze van yoga, meditatie én tango.

Wendy brengt inzicht, scherpte, gevoeligheid en richting in organisaties, teams en mensen. Ze laat je ontdekken wat het doel van je organisatie en van jezelf is. Daarnaast begeleidt ze cyane transformatietrajecten binnen organisaties en implementeert zelforganisatie.

Na het behalen van haar master internationale bedrijfskunde en een Post Doc maatschappelijk verantwoord ondernemen is ze aan de slag gegaan met Verandermanagement, HR, Corporate Social Responsibility, Inclusive Business en Marketing. Daar heeft ze ruim 15 jaar ervaring in, binnen zowel multinationals als non-profit organisaties.

Wat haar raakt bij Het Eerste Huis? De diepte van de vernieuwing doordat het de essentie raakt. Echt contact maken zonder maskers. Door bij te dragen aan Het Eerste Huis leeft ze haar persoonlijke Purpose “transformeren van bewustzijn in het bedrijfsleven”.