Workshop: Art of Hosting

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit tevoren. Deze veranderingen maken het onmogelijk om te voorspellen hoe de maatschappij er over tien jaar uit zal zien. Wat betekent dit voor jou, je omgeving en de organisatie waarin je werkt? Niet alleen is de toekomst onzeker, er is een groeiende behoefte aan nieuwe of andere manieren van leiding geven en samenwerken buiten de geëffende kaders. Als we willen veranderen, moeten we bereid zijn om los te laten van dat wat we al weten en te stappen in dat wat we nog niet weten. Maar hoe doe je dat? Hoe creëer je een omgeving waarin je met elkaar in vertrouwen bouwt aan een zinvolle en gezamenlijke toekomst? Een omgeving waarin ruimte ontstaat voor het delen van ideeën en het oproepen van de collectieve intelligentie!

Art of Hosting speelt hierop in. Door het aanreiken van een grote variëteit aan tools, afkomstig uit de meest krachtige werkvormen zoals Open Space, World Café, Appreciative Inquiry, Circle Practice, Theory U, Collective Story Harvesting, Pro-action Café, gestructureerde zelforganisatie. Je leert niet alleen theorie, maar gaat actief aan de slag met de voordelen van deze methoden om vernieuwende vormen van samenwerking tot stand te brengen. 

Data

  • Op dit moment geen workshop gepland

Programma

13.30 – 14.00 uur: ontvangst 
14.00 – 16.30 uur: workshop
Aansluitend netwerkborrel

Locatie 

Binnenkort bekend

Investering

€ 99,-  (exclusief BTW)
Inclusief koffie, thee en netwerkborrel.

Staffelkorting bij 3 of meer personen

Wil je met 3 of meer personen deelnemen aan deze workshop? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Op dit moment zijn er geen nieuwe data beschikbaar. Stuur ons een e-mail als je op de hoogte gehouden wilt worden.

In dit programma

Organisatieontwikkeling:
Teamontwikkeling:
Persoonlijke groei:
Leiderschap:
Coaching:

Je vrienden en collega's vertellen? Deel het nu!