Workshop: Leren Manifesteren

Wil jij iets realiseren waar je al lang mee rondloopt? Of heb je een heldere visie, maar weet je niet hoe je het kunt realiseren? Tijdens de workshop ‘Leren Manifesteren’ leer je in drie dagen je ideeën om te zetten in resultaat en dromen in werkelijkheid. Te midden van een inspirerende, natuurrijke omgeving biedt het Eerste Huis je een heldere en praktische methode om je verlangens, gedachten en ideeën in lijn te brengen met je handelingen.

Op elk moment in ons leven en werk manifesteren wij. Het meeste wat ons overkomt is een direct gevolg van onze gedachten, keuzes en handelingen. Sommigen zien manifestatie als een ondoorzichtig of onbewust proces waarin dingen toevallig of onverwacht gebeuren. Manifestatie is echter een enigszins voorspelbaar proces waarin de afstemming tussen je gedachten, je voelen, beslissingen en handelingen tot een voor jou gunstig resultaat leiden. Hoe bewuster je die afstemming doet, hoe sterker de manifestatie zal zijn.

Door onze ruime ervaring met systeemaanpakken, maken we van deze workshop een effectieve en plezierige driedaagse. We gebruiken deze aanpak al meer dan 10 jaar in ons eigen werk en leven en deelden onze ervaring al vele malen in workshops en bijeenkomsten.

In deze workshop krijg je:

  • Een concreet beeld van wat jij wilt bereiken;
  • Een stap voor stap aanpak hoe je omstandigheden en energieën kunt inrichten zodat manifestatie plaats kan vinden;
  • Een versterking van je intuïtie om nieuwe perspectieven en opties te zien;
  • Een aanpak om je innerlijke conflicten en weerstanden te doorbreken;
  • Heldere inzichten waar hulp en ondersteuning voor je manifestatie te vinden zijn;
  • Een sterk momentum voor je project, je wens, je verlangen, je volgende stap, kortom, datgene wat je wilt manifesteren.

Wanneer je na drie dagen vertrekt ben je al concreet bezig met de manifestatie van je project.

Je werkt in deze workshop met een tool die we het ‘manifestatiewiel’ noemen. Het manifestatiewiel is misschien wel de oudste ‘project-tool’ die we kennen. Het komt voort uit de traditie van de native American Lakota stam. Deze stam gebruikte het wiel om antwoorden te krijgen op vragen, problemen op te helderen en projecten te realiseren. Een reis langs het wiel bestaat uit acht stappen. In elke stap verken je andere aspecten van jezelf en je omgeving in relatie tot je manifestatie. Met elke stap krijg je meer helderheid en kom je dichter bij het realiseren van je project.
 
We combineren de acht stappen van het wiel met verschillende moderne oefeningen en benaderingen uit systemisch en intuïtief werk. Op deze manier combineren we sterke traditie met moderne aanpakken. Oefeningen doe je alleen of met meerderen.
 
We nemen in de drie dagen de tijd om te vertragen en je intuïtieve intelligentie méér ruimte te geven. De sfeer in deze driedaagse is plezierig en rustig. Er is tijd om stil te staan bij je vragen en je verlangens en je krijgt volop ruimte om je bewustzijn over je project te vergroten. Vergeet haastige sessies of lange Powerpoint toelichtingen, je mag de gehele reis langs het manifestatie wiel zien als een prachtig en krachtig ritueel. Leer werken met deze praktische tool die door ons op een zorgvuldige wijze passend is gemaakt voor de tijd waarin we leven. 
 
Na afloop van de workshop heb je helder zicht op je vraag, je project, je ‘volgende stap’ of wat het ook is wat je op het wiel hebt gelegd. Je bent tevens ook al concreet begonnen met de realisatie ervan. 
 
Je ontvangt van ons een werkboek waarin je je reis door het wiel kunt vastleggen. Op deze manier heb je ook een praktische gids om ná deze workshop de aanpak voor jezelf of met collega’s of vrienden nog vaak toe te passen.

Data

  • Woensdag 9 t/m vrijdag 11 oktober 2019

Tijden

Dag 1: Ontvangst 9:00 uur. Start van de training 9:30 uur en einde 17:30 uur.
Dag 2: Start 9:00 uur en einde 17:30 uur.
Dag 3: Start 9:00 uur en einde 16:00 uur.

Investering

De prijs van de training bedraagt € 1495,- exclusief btw. Dit is inclusief arrangementskosten.

Staffelkorting bij 3 of meer personen

Wil je met 3 of meer personen deelnemen aan deze workshop? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Locatie

De workshop vindt plaats bij 'In de Rozenhof' in Kedichem een intieme plek voor nieuwe ontmoetingen en bijzondere ervaringen.
 
In de Rozenhof
Noorder Lingedijk 111
4247 EH Kedichem
 

Het arrangement bevat:

  • 2 overnachtingen en ontbijt, 2x diner, 3x lunch en verse koffie, thee, water gedurende de dag.
    In de Rozenhof serveert een 3-gangen avondmaaltijd, een uitgebreid ontbijt, en uitgebreid lunchbuffet. Voor de maaltijden maken zij zoveel mogelijk gebruik van biologische producten, alles in eigen keuken bereid. Ze houden rekening met specifieke dieetwensen, zoals voor vegetariërs en evt. allergieën.

* Drankjes en hapjes buiten het arrangement kun je contant voldoen bij het uitchecken. 
 

Trainer

data-cke-saved-src="/sites/default/files/imce/Jos%20portret.jpg"Jos Rovers (1966) is een ervaren begeleider in systemische aanpakken en het werken met intuïtie en ontdekking. Zijn aanpak is eenvoudig en to the point. Hij houdt van diepgaand werk en als geen ander weet hij het tegelijkertijd licht te houden. ”Vooral als het er echt toe doet, is het belangrijk om alle intelligenties die je in je hebt in te zetten. Waarom? Omdat daar veel meer kennis ligt opgeborgen dan je je kunt voorstellen.” Jos moedigt mensen aan om de stap te zetten die gezet wil worden en om daar de moed voor te verzamelen.

 
 
 

 

 

Datum: 
woensdag 9 oktober 2019 tot vrijdag 11 oktober 2019
Prijs: 
Prijs (excl. btw)€ 1 495,00
BTW 21%€ 313,95
Totaal€ 1 808,95
Locatie: 
In de Rozenhof, Kedichem

In dit programma

Organisatieontwikkeling:
Teamontwikkeling:
Persoonlijke groei:
Leiderschap:
Coaching:

Je vrienden en collega's vertellen? Deel het nu!