Our essential nature is one of pure potentiality.

Deepak Chopra

Transformational Presence

Het Eerste Huis werkt met moderne, wetenschappelijke aanpakken. Transformational Presence is daar één van. 

Wat is Transformational Presence?

Presence is de manier waarop iemand in de wereld staat; het is het geheel van alles wat we zijn en doen. Het bepaalt onze emoties, onze keuzes, ons gedrag, en daarmee dus onze toekomst. Hoe meer iemand authentiek, dynamisch en oprecht leeft in zijn of haar presence, des te meer zal die persoon een positieve transformatie van zichzelf en zijn omgeving bewerkstelligen. 

Transformational Presence gaat over het niveau van bewustzijn waarin we leven. Het is de manier waarop we afgestemd zijn op wie we in essentie zijn, en op wat het doel van ons leven is. Het brengt ons in contact met ons groter bewustzijn en met het potentieel van het moment. Het brengt het grootste en mooiste in een mens naar boven, en verbindt hem met de energie die nodig is om veranderingen te laten plaatsvinden. 

Over de grondlegger Alan Seale

Alan Seale, PCC, CTPC, MSC, is oprichter en directeur van het ‘Center for Transformational Presence’ en auteur van vijf boeken, waaronder de bestsellers ‘Wat Wel Werkt’ en ‘het Manifestatiewiel’.  Hij heeft het succesvolle trainingsprogramma ‘Transformational Presence voor Leiders en Coaches’ ontwikkeld, met inmiddels graduates over de hele wereld. In juni 2014 was hij de afsluitende spreker voor de ICF Noord Amerika Wereldwijde Conferentie en is hij benoemd tot ‘Coach of the Year 2014’ door de ICF New England. 

Alan Seale over Transformational Presence