Liesbeth Overdijk

Coach

Voorbij het Overleven, Naar Leven. In verbinding met jezelf, met anderen, met het NU, met je bezieling, talenten en verlangens. Liesbeth (1956) is coach in hart en nieren en heeft bij vele mensen transformatie in gang gezet. Als je op zoek bent naar je talenten en naar wat jou werkelijk diep van binnen drijft, waar je ten diepste aan wilt bijdragen, of als je dit wel weet maar niet goed uit de verf komt, obstakels ervaart, maak dan zeker kennis met Liesbeth.

Liesbeth is gespecialiseerd in systemisch werk; zowel opstellingen als systemisch coachen. Ook mindfulness en mentale veerkracht zijn thema’s die Liesbeth benut in coaching. Naar dat laatste, mentale veerkracht, deed zij trouwens een studie en op basis daarvan ontwikkelde ze een cursus die met veel succes gegeven wordt.

Naast coaching heeft Liesbeth een grote liefde voor de schoonheid van de natuur, fotografie en schilderen. Wat haar raakt bij Het Eerste Huis? De bezieling om mens en organisatie verder te ontwikkelen naar een niveau dat nodig is in deze tijd.