Trainingen - Start met leren

Alle open trainingen bij Het Eerste Huis

Iedere training is een experience. De nadruk ligt op het ervaren van aanpakken en dat resulteert in diepgaande inzichten. Deze inzichten bieden je een nieuwe manier van werken en leven. Verandering in mensen, teams en organisaties zijn blijvend omdat ze aansluiten bij de essentie van mensen. Dat maakt de trainingen van Het Eerste Huis zo krachtig.

Implementeren van zelfsturing
Gebaseerd op het inspirerende werk van Frederic Laloux, Reinventing Organizations, leer je in deze training de belangrijkste principes van een cyaan organisatie aan den lijve kennen. (Lees verder...)

Organisatieontwikkeling met Theory U
In deze 3-daagse training leer je veranderingen opzetten in organisaties op een betrokken en effectieve manier. (Lees verder...)

In deze 3-daagse ervaringsgerichte leergang, train je de intelligentie van het lichaam en daarmee versterk je je invloed. (Lees verder...)
 

Coachen met Theory U
In deze 2-daagse doorloop je zelf de fases die ten grondslag liggen aan het verandermodel Theory U en oefen je met concrete tools. (Lees verder...)

Transformational Presence voor Leiders en Coaches
Tijdens deze indrukwekkende 4-daagse training maak je een diepgaande ontwikkeling mee in je persoonlijk leiderschap en coaching. (Lees verder...)

Impact vergroten in groepen
In deze 3-daagse training leer je tijdens een zeer dynamisch programma hoe je je impact in groepen kunt vergroten. (Lees verder...)

Art of Hosting 
In deze 3,5-daagse ervaringsgerichte training krijg je tools aangereikt afkomstig uit krachtige werkvormen, die je vervolgens actief toegepast op zelf ingebrachte vraagstukken. (Lees verder...)

Appreciative Inquiry
In deze training leer je de grondbeginselen van de vernieuwingsmethode Appreciative Inquiry toepassen. (Lees verder...)

Leren Manifesteren 
Wil jij iets realiseren waar je al lang mee rondloopt? Tijdens de workshop ‘Leren Manifesteren’ leer je in drie dagen je ideeën om te zetten in resultaat en dromen in werkelijkheid. (lees verder...)

Het Eerste Huis levert alle trainingen ook als ‘incompany’ variant: op maat voor jouw situatie.

Workshops bij Het Eerste Huis

Een paar uur uit de dagelijkse routine. Iets anders ervaren en nieuwe inzichten opdoen. Aan de slag met praktische tools die je direct in je werk en leven toepast. Dat is wat je kunt verwachten van workshops bij Het Eerste Huis. 

Het Open Huis
Ervaar onze aanpakken op 5 november 2019. Kom in contact met onze trainers en volg verschillende workshops (lees verder...)

Workshop: Theory U
Maak kennis met de theorie van deze veranderaanpak. Doorloop een mini-U-proces, ervaar hoe het werkt en krijg inzicht in praktijktoepassingen. (Lees verder...)

Workshop: Reinventing Organizations
Tijdens deze workshop ervaar je de doorbraken zelfsturing, heelheid en evolutief doel. De workshop is gebaseerd op het inspirerende werk van Frederic Laloux, Reinventing Organizations. (Lees verder...)

 

Trainingen (op maat) in je organisatie

Ontwikkel je organisatie met de incompany trainingen van Het Eerste Huis. Alle open trainingen zijn beschikbaar als incompany variant. 

Er kan gekozen worden uit twee mogelijkheden: 

1. Standaard open training

Onze trainers verzorgen de reguliere training voor deelnemers van je organisatie. 

2. Training op maat 

Wanneer je de training specifiek wilt inzetten op een bestaande business case, dan passen wij de training aan op maat voor het vraagstuk van jouw organisatie. 

Het Eerste Huis verzorgt ook lezingen, workshops en masterclasses op locatie.

Voordelen van incompany trainingen

  • Volg de training op eigen locatie of een inspirerende locatie naar wens 
  • De energie van de organisatie en de betrokken deelnemers wordt optimaal benut 
  • Flexibel in plaats en tijd en financieel aantrekkelijk 

Speciaal leiderschapsprogramma incompany 

Source of Leadership is een veelomvattend leiderschapstraject. Leidinggevenden van een organisatie maken een indrukwekkende en life-changing ontwikkeling door. De nieuwste thema’s op het gebied van leiderschap en organiseren worden aangereikt op een ervaringsgerichte wijze. Trainers en sprekers die tot de top in hun vakgebied behoren, leveren inspirerende bijdragen (lees verder...)

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze incompany trainingen of in gesprek gaan om vast te stellen wat Het Eerste Huis voor jouw organisatie kan doen? Neem dan contact met ons op.

 

Diensten speciaal voor alumni

In onze programma's eindigt je leren niet op de laatste dag van de training; dan begint het pas. Juist daarom houden we contact met alumni en brengen we hen weer samen om het leren voort te zetten op diverse manieren. 

Speciale kortingen voor alumni 

Als we jou geraakt hebben, dan willen we dat graag blijven doen. Ben je enthousiast geraakt na een training en wil je je verder blijven ontwikkelen bij Het Eerste Huis? Dan bieden we je graag een korting* aan:
 
  • Wil je nog een training volgen uit ons aanbod? Dan ontvang je € 200 korting van ons.
  • Wil je dezelfde training opnieuw volgen? Neem dan deel met € 400 korting.

Neem contact met ons op wanneer je gebruik wilt maken van één van deze mogelijkheden. 

* Workshops zijn uitgesloten voor de korting en het is niet mogelijk om meerdere kortingen te stapelen. 

Verdiepingsmodule

Speciaal voor alumni van onze Theory U trainingen is er de verdiepingsmodule Teamontwikkeling met Theory U. 

Diensten na afloop van de Theory U trainingen 

Theory U Plein 
Het Theory U Plein is een maatschappelijk initiatief van Het Eerste Huis met als doel kennis delen rondom de veranderaanpak Theory U. Deelnemers van de Theory U trainingen kunnen zichzelf hierop profileren, kennis opdoen en delen (Bezoek het plein)

Wat is jouw leerwens?

Weet je niet zeker welk programma het beste aansluit bij jouw leerwensen? We vertellen je graag meer over de verschillende programma's en onderzoeken samen met je welke training of workshop het beste bij jouw ontwikkeling past. 

Bel: 030 67 72 513
Mail: contact@heteerstehuis.nl