People don't resist change. They resist being changed.

Peter M. Senge

Training: Transformational Presence for Leaders and Coaches with Alan Seale

Embedded thumbnail for Training: Transformational Presence for Leaders and Coaches with Alan Seale

Tijdens deze intensieve, praktijkgerichte training leer je om mensen te coachen en te begeleiden vanuit een omvangrijk, diepgaand perspectief. Met Transformational Presence richt jij je op de kansen en het potentieel die in een situatie aanwezig zijn. Daardoor ben je niet bezig met problemen oplossen, maar richt je je op wat er wel is en hoe je dat volledig kunt benutten. Daardoor ontstaan oplossingen die omarmd worden met als gevolg dat ze duurzaam resultaat opleveren. Dus als je mensen verder wilt brengen en doorbraken voor hen wilt creëren, dan is dit je training: hands on en heel doeltreffend. 

Wat is Transformational Presence?

Presence is de manier waarop iemand in de wereld staat; het is het geheel van alles wat we zijn en doen. Het bepaalt onze emoties, onze keuzes, ons gedrag, en daarmee dus onze toekomst. Hoe meer iemand authentiek, dynamisch en oprecht leeft in zijn of haar presence, des te meer zal die persoon een positieve transformatie van zichzelf en zijn omgeving bewerkstelligen. 

Transformational Presence gaat over het niveau van bewustzijn waarin we leven. Het is de manier waarop we afgestemd zijn op wie we in essentie zijn, en op wat het doel van ons leven is. Het brengt ons in contact met ons groter bewustzijn en met het potentieel van het moment. Het brengt het grootste en mooiste in een mens naar boven, en verbindt hem met de energie die nodig is om veranderingen te laten plaatsvinden. 

Iets voor jou?

Dit programma is gemaakt voor diegene die enige ervaring of training heeft op het gebied van coaching of leiding geven. Zeer geschikt voor trainers, coaches, leiders, managers, consultants. Het is geen training over de beginselen van leiderschap of coaching. De training is gericht op diegenen die hun vaardigheden willen uitbreiden of verfijnen en die meer willen leren over de specifieke aanpak die Transformational Presence biedt. Je leert nieuwe benaderingen, vaardigheden en instrumenten toepassen die je zullen helpen een succesvolle, dynamische en effectieve leider/coach te zijn, ongeacht je positie, rol of specialiteit.

Alan Seale's training in het Nederlands volgen?

Het Eerste Huis organiseert al meerdere jaren de Transformational Presence for Leaders and Coaches training van Alan Seale. Twee keer per jaar is Alan bij ons te gast om zijn 5-daagse training te faciliteren. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met Alan. Vanwege het succes verzorgen we dezelfde training nu ook in het Nederlands. Deze variant wordt verzorgd door Jo Boniszewski, gecertificeerd en gespecialiseerd Transformational Presence coach. Zeker een aanrader als je de diepgang van de training wilt ervaren in je eigen taal. De inhoud van beide trainingen is gelijk en het programma bestaat uit negen dagdelen. Bij de Engelstalige training zijn deze dagdelen over vijf dagen verspreid en bij de Nederlandstalige training over vier dagen. 

Aan de training Transformational Presence for Leaders and Coaches zijn 9 PE punten toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Met deze PE punten kunnen NOBCO coaches hun continue ontwikkeling aantonen in een EIA assessmentprocedure, ter verkrijging van het certificaat van EMCC Foundation, Practitioner, Senior Practitioner of Master Coach. Meer informatie tref je aan op nobco.nl

ICF accreditatie Deze training is geaccrediteerd door de Internationale Coach Federatie (ICF).

Het Eerste Huis verzorgt deze training in samenwerking met Alan Seale, Center for Transformational Presence. 

 

Deze training scherpt je vaardigheden aan. Je leert op een concrete en praktische manier te werken met een dynamische afstemming tussen intuïtie en verstand. Zelfs als je van nature wat meer ‘in je hoofd’ bent, ga je nieuwe inzichten en toepassingen ervaren. Je leert hoe je snel tot de kern kunt komen, beweging kunt creëren vanuit de essentie. Je gaat ervaren dat een goede sessie niet lang hoeft te duren en je jezelf niet uit hoeft te putten om iemand tot inzichten te brengen.

  • Modellen en methoden die je tijdens (coach)gesprekken vlot en succesvol toe kunt passen.
  • Hoe je eenvoudig emoties, gedachten en problemen op het niveau van hun essentie waarneemt en begeleidt.
  • Heel vanzelfsprekend een ruimer bewustzijn aan te nemen en hoe je dat een ander aanbiedt in je werk.
  • Te werken voorbij het probleem. Je pakt het potentieel in een vraagstuk en laat daaruit oplossingen naar boven komen.

Het voornaamste doel is dat je leert focussen op de vraag achter de vraag. Daardoor maak jij mensen bewust van wat ze willen zijn, in plaats van wat ze willen doen. Op die manier benut je de wezenlijke kracht van mensen en situaties en dát werkt.

Wat vonden eerdere deelnemers?

Deelnemers aan dit programma, beleven inspirerende dagen met veel inzichten en nieuwe handvatten. Onze ervaring is dat er na de training een behoefte ontstaat om met elkaar in gesprek en aan het werk te blijven met deze materie. Het Eerste Huis biedt aanvullende diensten aan voor alumni van de training. 

Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan de CoachCirkel. Hierin heb je met andere oud-deelnemers onderling coach-sessies. Je wordt gecoacht en je coacht ook zelf. Op die manier houd je je vaardigheden voor transformationeel coachen in topvorm. Aan de CoachCirkels zijn geen kosten verbonden.

Daarnaast kun je als ‘graduate’ deelnemen aan de maandelijkse ‘graduate call’, een teleconference die Alan Seale organiseert voor mensen vanuit de hele wereld die deze training hebben gevolgd. Je krijgt toegang tot onze internet communities. Ook deze diensten zijn beide gratis.

Na afronding van de training word je ook uitgenodigd voor de Masterclasses van Alan Seale en de vooruitkomdagen die Het Eerste Huis organiseert. Al deze services zijn vrijblijvend en vrijwillig. Je kunt je per event aan- of afmelden.

Data 

  • Dinsdag 13 t/m zaterdag 17 maart 2018

Programma

Ontvangst dag 1: 11.30 uur, start gezamenlijke lunch 12.00 uur
Programma dag 1: 13.00 - 21.00 uur
Programma dag 2 t/m 4: 09:00 - 18.00 uur
Programma dag 5: 09.00 - 16.00 uur

Investering

De prijs van de training bedraagt € 1.995,- (excl. BTW). Dit is inclusief lesmateriaal, exclusief arrangementskosten. 

Staffelkorting bij 3 of meer personen

Wil je met 3 of meer personen deelnemen aan deze training? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Locatie

Huize Koningsbosch
Heereweg 84
1901 ME Bakkum
http://www.huizekoningsbosch.nl/

Aanvullende arrangementskosten 
Je kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

  • Optie 1: Volledig arrangement standaard 1-persoonskamer € 675,-. Inbegrepen zijn  4x overnachting, 5x Koningslunch, 4x uitgebreid ontbijtbuffet, 4x diner en verse koffie, thee en water in de zaal.
  • Optie 2: 8-uursarrangement € 250,- per persoon voor vijf dagen. Inbegrepen is 5x Koningslunch en verse koffie, thee en water in de zaal.

We raden je aan om te blijven overnachten. Het is een indrukwekkend programma dat nog krachtiger is wanneer je in de energie blijft die we opbouwen. 
De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. 

Geef je keuze aan ons door via een mail naar contact@heteerstehuis.nl. Je verblijf reken je zelf af bij het uitchecken.
 
Speciale korting voor herhalers
Wij bieden alle oud-deelnemers van de training Transformational Presence for Leaders & Coaches aan om de training nog een keer te kunnen volgen. Daarvoor geven we je dan € 400,- korting. Je betaalt dan slechts € 1.595,- (excl. BTW). Eerdere herhalers vonden het geweldig voor hun eigen ontwikkeling en extra leerzaam om de training nogmaals te volgen. Stuur ons een mailtje als jij hier gebruik van wilt maken. 


Benodigde literatuur

De volgende boeken van Alan Seale vragen wij deelnemers voorafgaand aan de training te lezen. Ze zijn te bestellen via onze site of de reguliere (web)boekhandel. 
 

Boek: Wat wél werkt, Alan Seale
Boek: Intuïtief Leven, Alan Seale (het tweede gedeelte van het boek)

Trainer

Alan SealeAlan Seale is de grondlegger van Transformational Presence. Alan is auteur, spreker en veelgevraagd leiderschaps- en transformatiecoach. Over de hele wereld werkt hij samen met mensen die hun talent als coach of leider verder willen ontwikkelen en inzetten in hun dagelijks leven en werken. Hij heeft een vol workshopschema en werkt voor de faculteiten van diverse opleidingen. Zijn laatste boek 'Wat wél werkt' is in Nederland al toe aan de 3e druk.

Alan weet als geen ander hoe transformatieprocessen werken én hoe je tot de essentie kunt komen! Veel literatuur beschrijft ‘wat’ het is; Alan leert je ‘hoe’ het kan.

 

 

Meer weten?
Neem contact op met ons op voor meer informatie.

 

Datum: 
dinsdag 13 maart 2018 tot zaterdag 17 maart 2018
Prijs: 
Prijs (excl. btw)€ 1 995,00
BTW 21%€ 418,95
Totaal€ 2 413,95
Locatie: 
Huize Koningsbosch, Bakkum

In dit programma

Organisatieontwikkeling:
Teamontwikkeling:
Persoonlijke groei:
Leiderschap:
Coaching:

Je vrienden en collega's vertellen? Deel het nu!