Workshop: Transformational Presence

Met Transformational Presence richt je je op de kansen en het potentieel die in een situatie aanwezig zijn. Daardoor ben je niet bezig met problemen oplossen, maar richt je je op wat er wel is en hoe je dat volledig kunt benutten. Dit resulteert in oplossingen die omarmd worden met als gevolg dat ze duurzaam resultaat opleveren. In deze workshop maak je kennis met de theorie en ervaar je Transformational Presence door het doen van oefeningen. 

 

Wat is Transformational Presence?

Presence is de manier waarop iemand in de wereld staat; het is het geheel van alles wat we zijn en doen. Het bepaalt onze emoties, onze keuzes, ons gedrag, en daarmee dus onze toekomst. Hoe meer iemand authentiek, dynamisch en oprecht leeft in zijn of haar presence, des te meer zal die persoon een positieve transformatie van zichzelf en zijn omgeving bewerkstelligen. 

Transformational Presence gaat over het niveau van bewustzijn waarin we leven. Het is de manier waarop we afgestemd zijn op wie we in essentie zijn, en op wat het doel van ons leven is. Het brengt ons in contact met ons groter bewustzijn en met het potentieel van het moment. Het brengt het grootste en mooiste in een mens naar boven, en verbindt hem met de energie die nodig is om veranderingen te laten plaatsvinden. 

Aankomende data

  • Geen datum gepland

Programma

Ontvangst vanaf: 12.45 uur
Workshop: 13:00 - 17:00 uur
Aansluitend netwerkborrel

Locatie

De Hoorneboeg
Hoorneboeg 5
1213 RE Hilversum

Investering 

Deelname bedraagt € 125,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief netwerkborrel 

Staffelkorting bij 3 of meer personen

Wil je met 3 of meer personen deelnemen aan deze workshop? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Op dit moment zijn er geen nieuwe data beschikbaar. Stuur ons een e-mail als je op de hoogte gehouden wilt worden.

In dit programma

Organisatieontwikkeling:
Teamontwikkeling:
Persoonlijke groei:
Leiderschap:
Coaching:

Je vrienden en collega's vertellen? Deel het nu!