Eline Trapman

Door te luisteren en zich te verdiepen in de daadwerkelijke vraag creëert Eline (1965) leerprocessen die er toe doen. Zij ontwerpt op creatieve wijze en in nauwe samenwerking met de klant leiderschapsprogramma’s en (team)coachtrajecten. De samenwerking maakt Eline transparant door te expliciteren wat ze ziet, hoort en meemaakt. In de ontmoeting peilt Eline of dat wat gevraagd wordt, klopt met wat zij waarneemt. Dat vormt voor haar het uitgangspunt voor de samenwerking.

Haar ruim 25 jaar lange ervaring in het vak geeft brede kennis in en ervaring met bedrijfsculturen, ontwikkelprocessen en groei van mensen en teams. Ze benut wat in het hier en nu gebeurt, als veelzeggende informatie en daagt zichzelf en betrokkenen uit om dat te benutten in het leren. Alert, scherp en in verbinding.

Uitdaging, ontwikkeling én plezier in leven en werken zijn voor Eline belangrijke drijfveren én leidende elementen die je ook ontmoet in de samenwerking met haar. Vanuit de overtuiging dat ieder veel kwaliteiten in huis heeft, daagt Eline je uit het krachtigste en mooiste van jezelf naar boven te halen. Eline begeleidt teams en leiders die hun toegevoegde waarde opnieuw onder de loep willen nemen. Opdat ze betekenisvoller kunnen bijdragen aan de opdracht voor zichzelf en waar de organisatie voor staat.

Eline Trapman - Het Eerste Huis

Eline Trapman

Coach, Consultant en Trainer

T. (030) 67 72 513

Anita Sijm

Workshop Theory U

hrm workplace
De Langen Consultancy
Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 368 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.