Hanneke van Geet

Verdieping en actie. Het is de combinatie die Hanneke (1969) kenmerkt. Zij gebruikt methodieken uit de Large Scale Interventions, Theory U, de systemische benadering en Voice Dialogue. Zij faciliteert ontwikkelprocessen van leiders, professionals, teams en organisaties met als aandachtsgebieden leiderschap, samenwerking, zelforganisatie en cultuurverandering.

Met bergtochten en in het werk, zij is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Hanneke is opgeleid als arbeids- en organisatiepsycholoog. Ze is gefascineerd door terugkerende patronen in mensen, teams en organisaties en hoe die te beïnvloeden. Zij biedt verschillende perspectieven om te kijken naar jezelf, de mensen om je heen en je organisatie, op zoek naar ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Haar focus ligt op het vergroten van het eigen leervermogen en het benutten van het gehele arsenaal aan mogelijkheden, voorbij de bekende patronen. Diepgang en lichtheid, reflectie en actie, zachte confrontatie en een combinatie van persoonlijk, team en organisatie perspectief kenmerken haar werkwijze.

Wat haar raakt bij Het Eerste Huis? Vertrouwen en echtheid, die geven haar de ruimte om het beste uit haarzelf in te zetten in trajecten die wezenlijk verschil maken.

Hanneke van Geet - Het Eerste Huis
Hanneke van Geet

Coach, Consultant en Trainer

T. (085) 301 87 41

Gemeente Almelo

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Ilke Tilders

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Cadanz Welzijn

Training Appreciative Inquiry

Anne-Els

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Y/aim

Training Appreciative Inquiry

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,1 uit 10 op basis van 450 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.