Lucy Herlaar

Lucy Herlaar geeft trainingen in leiderschaps- en persoonlijke ontwikkeling, en begeleidt transformatieprocessen. Zo geeft ze met veel passie de training Art of Hosting.

Lucy is opgegroeid in een omgeving waarin doorleren niet op de agenda stond. Ze belandde op jonge leeftijd als trainee bij een grote multinational: leren door ervaren! Met de voeten in de dagelijkse werkelijkheid staan, observeren en met die verwondering. Tijdens die reis vaststellen wat zij moest leren, en daarvoor gaan, leidde haar ontwikkeling.

Na 25 jaar als Executive Assistant te hebben gewerkt, was het tijd voor een carrièreswitch. Het proces begon van opleidingen volgen, lezen en persoonlijke ontwikkeling om datgene te bereiken wat ze nu is. Lucy geeft trainingen in leiderschaps- en persoonlijke ontwikkeling, en begeleidt transformatieprocessen.

Wat haar raakt bij Het Eerste Huis? Het enthousiasme en ambitie om iets moois neer te zetten, het willen nadenken over nieuwe vormen van organisatie en leiderschap, maar bovenal de warme ontvangst.

Mijn trainingen

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 358 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.