Mirjam Kroon

Ontwikkeling, groei, vanuit het kennen van je eigen verhaal, een verhaal in de wereld zetten. Verschil willen maken, dat is wat Mirjam (1961) beweegt. Dit doet ze door een bedding te creëren waar alles er mag zijn en door te prikkelen, uit te dagen te stretchen.

Ze heeft een onvermoeibare drang om te checken of de juiste beweging wordt gemaakt, of er ruimte wordt gemaakt voor wat zich aan wil dienen. Al een leven lang is ze zelf voortdurend in beweging en lerende. Geïnspireerd door de opleidingen die ze gevolgd heeft waaronder groepsdynamica, systemisch werk en Deep Democracy en een studie sociologie is ze geïnteresseerd in de relatie van een individu met de groep, hoe de groep zich verhoudt tot het individu en hoe mensen in de groep zijn.

Getrouwd met haar jeugdliefde en als moeder van drie volwassen kinderen woont ze op één van de mooiste plekjes van Nederland, in de Alblasserwaard. Want naast mensen, hebben kippen, katten en eigenlijk alles wat bloeit of op twee of vier poten loopt, haar hart.

Wat haar raakt bij Het Eerste Huis? Het Eerste Huis heeft opdrachtgevers die willen werken aan zingeving en die van betekenis zijn. Waar het daarbij om om gaat is: “werken op het snijvlak van persoonlijke - en organisatieontwikkeling met de blik op wat we bijdragen aan het grotere geheel.” Die bezieling zoek ik en zoeken we samen binnen het Eerste Huis.

Udens College
Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 415 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.