Transformationeel leiderschap

Jouw werk is voortdurend in verandering. Je omgeving stelt eisen aan jou als leider. Hoe ga je daarmee om? Los je elk probleem op of kun je verder kijken en zien wat de betekenis is van sommige situaties? Wees die inspirerende leider die jouw medewerkers zoeken en ga voor Transformationeel leiderschap.

Wat is transformationeel leiderschap?

Met Transformationeel leiderschap richt je je op het potentieel in situaties. Je bent niet bezig met problemen oplossen maar je richt je op de betekenis van wat zich voordoet en hoe je dat voor je kunt laten werken. Dat resulteert in oplossingen met een blijvende betekenis. Jouw medewerkers krijgen op deze manier nieuwe inzichten waardoor zij zich zullen scharen achter de nieuwe situatie.

Transformationeel leiderschap theorie

Alleen als mensen zélf groeien, kunnen ze ook als medewerker groeien. Transformational Presence gaat over het niveau van bewustzijn waarin je leeft. Het is de manier waarop je bent afgestemd op wie je in essentie bent, en op wat het doel van je leven is. Het brengt je in contact met je groter bewustzijn en met het potentieel van het moment. Het brengt het grootste en mooiste in je naar boven, en verbindt je met de energie die nodig is om veranderingen te laten plaatsvinden.

Edith Kruijswijk - Het Eerste Huis

Edith Kruijswijk

Bureau lead, Klantenadviseur en Coach

T. (085) 301 87 41

Training transformationeel leiderschap

Met de training Transformational Presence voor Leiders en Coaches richt je je op de kansen en het potentieel die in een situatie aanwezig zijn. Daardoor ben je niet bezig met problemen oplossen, maar richt je je op wat er wel is en hoe je dat volledig kunt benutten. Dit resulteert in oplossingen die omarmd worden met als gevolg dat ze duurzaam resultaat opleveren. Als je je medewerkers verder wilt brengen en doorbraken voor hen wilt creëren, dan is dit je training: hands on en heel doeltreffend.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de training of wil je de training incompany laten geven? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Anita Sijm

Workshop Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 378 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.