Workshop Appreciative Inquiry

€ 129,-
7 april 2022
4 uur
 • Realiseer verandering in jouw organisatie
 • Ga pro-actief aan de slag met jouw eigen organisatievraagstuk
 • Leer krachtige vragen stellen in een waarderend interview
Workshop Appreciative Inquiry

Vind je het moeilijk dat veranderingen in jouw organisatie lastig te realiseren zijn? Wil je werken aan wat inspiratie en energie geeft? Of weet je niet hoe je met jouw team aan de slag moet om elkaar te versterken in het werk? Ontdek hoe Appreciative Inquiry jou helpt bij het werken aan verandering.

Tijdens deze workshop ga je actief aan de slag. Je leert krachtige vragen stellen in een waarderend interview en verkent en ervaart hoe je verbinding kan maken op afstand.

Dus niet ‘Waarom voelen we ons niet verbonden?’ maar ‘Op welke momenten ervaren we die verbinding wel?’ en ‘wat kunnen we van die momenten leren?’

Appreciative Inquiry is een onderzoekende, op samenwerking en energie gerichte manier van werken aan verandering in organisaties. Het is een krachtige methode om positieve veranderingen te stimuleren.

Je werkt vanuit ‘wat energie geeft’ aan een organisatie, team of individu, en vanuit wat al werkte in het verleden. De waarderende benadering helpt organisaties, teams of individuen om op een prettige manier productief te worden. Er ontstaat inspiratie, energie, motivatie en concrete plannen om verder te groeien.

Programma

 • 13.00 uur - 17.00 uur
  In deze interactieve workshop ervaar je wat Appreciative Inquiry voor jou en jouw organisatie kan betekenen. Je gaat verdiepend aan de slag met jouw eigen vraagstuk. Al experimenterend kom je tot ruimere vormen van waarnemen.

Praktische informatie

Datum

 • Donderdag 7 april 2022

  Locatie

  Woudschouten Hotel & Conferentiecentrum
  Woudenbergseweg 54
  3707 HX Zeist

  Programma

  Start 13:00 uur
  Einde 17:00 uur

  Investering

  € 129,00
 • Kom met ons
  in contact
  Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
  We geven je graag vrijblijvend advies.