Bedrijfstraining

Het Eerste Huis is al 10 jaar hét toekomstgerichte trainingsbureau in Nederland. Met vernieuwende aanpakken creëren we blijvende veranderingen voor mensen en organisaties. Met onze praktijkgerichte bedrijfstrainingen begeleiden we organisaties naar de toekomst door haar medewerkers ten volle te laten leven én werken.

Onze bedrijfstrainingen zijn gericht op het hele mens-zijn; dat werkt veel beter, prettiger ook. Zo wordt bij ons niet alleen je brein aan het werk gezet, maar vragen onze bedrijfstrainingen ook je lichaam, hart en ziel om deel te nemen. Met liefde en diepgang halen we het beste in mensen, teams en organisaties naar boven. We sturen op verdieping, commitment en inzicht. Daarmee bouwen we samen met onze klanten aan veranderingen die duurzaam zijn.

Bekijk onze trainingen

Edith Kruijswijk - Het Eerste Huis
Edith Kruijswijk

Bureau lead, Klantenadviseur en Coach

T. (085) 301 87 41

Kenmerken van een bedrijfstraining
van Het Eerste Huis

    • Effectief
    • Blijvend resultaat
    • Persoonlijk

Krachtige bedrijfstrainingen voor leidinggevenden

Modern leiderschap vraagt een andere manier van leiden dan we tot nu toe gewend zijn. Het is van belang om jezelf te blijven ontwikkelen als leidinggevende én nieuwe tools toe te passen in je leiderschapsstijl. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers kwaliteit leveren zonder controle en sturing? Wat is er voor nodig om medewerkers in contact te brengen met hun volledige potentieel? Het Eerste Huis levert krachtige bedrijfstrainingen voor leidinggevenden voor méér effect in leiderschap.

Bekijk onze trainingen

Modern werken en organiseren

Kies je voor de bedrijfstrainingen van Het Eerste Huis, dan kies je voor modern werken en organiseren; vormen waarin mensen en mens-zijn centraal staan. Wij bieden programma’s waarin leiders en medewerkers kunnen ontdekken wie ze ten diepste zijn en hoe ze dat kiezen in te zetten in hun werk én in hun leven.

Maatwerk bedrijfstraining

In iedere bedrijfstraining van Het Eerste Huis breng je jouw organisatievraagstuk in. Er is genoeg ruimte in de trainingen ingebouwd om de mogelijkheden van jouw organisatievraagstuk te bespreken. Samen met de andere deelnemers aan de training werk je aan jouw organisatievraagstuk zodat jij daadwerkelijk verder komt met jouw vraagstuk.
Wil jij jouw (persoonlijk) leiderschap verder brengen maar twijfel je over de juiste bedrijfstraining? Of wil je de mogelijkheden van een maatwerk bedrijfstraining bespreken? Onze klantenadviseur helpt je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Marcel Hol / Provincie Noord-Brabant

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Annette van der Kaaij

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

GelukVerdubbelaar

Potential Pathway

Earnie Oudejans

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Bely Voskamp

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Zilveren Kruis

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,3 uit 10 op basis van 466 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.