Teamontwikkeling

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder". Een team zet organisatiedoelstellingen om in concrete resultaten. Een sterk team werkt samen, heeft een gezamenlijk doel en versterkt de onderlinge kwaliteiten. Inzicht in elkaars kwaliteiten en rollen leidt tot betere samenwerking. Hoe zorg je dat teamleden elkaar versterken en dat zij samen werken aan een gezamenlijk doel? Het Eerste Huis ondersteunt jouw organisatie met persoonsgerichte teamontwikkeling.

Wat is teamtonwikkeling

Ontwikkeling van jouw team is veranderen op basis van inzicht in drijfveren, kwaliteiten, voorkeuren en competenties van de teamleden. Hoe verhouden deze zich tot elkaar? Op welk gebied is ontwikkeling nodig en hoe kunnen de teamleden elkaar versterken? Aan de hand van de inzichten kan de samenwerking in het team worden gestuurd en verbeterd.

Wist je dat slechts een klein deel van de werknemers betrokken is bij het werk dat ze doen? Teamontwikkeling vergroot het werkplezier van de teamleden. Door gerichte sturing op elkaars kwaliteiten, competenties en drijfveren wordt het werkplezier vergroot. Het volgen een training kan bijdragen aan deze ontwikkeling.

Training teamontwikkeling

Veel organisaties stappen over op zelforganisatie van de medewerkers. Zelforganisatie vergroot het werkplezier van medewerkers doordat zij zelf verantwoordelijk worden gehouden voor de stappen die zij zetten. In de training Implementeren van Zelforganisatie wordt een hogere mate van zelfstandigheid van het team gevraagd. Na deelname van de training weet je hoe je zelforganisatie in teams in de praktijk kunt brengen.

Edith Kruijswijk - Het Eerste Huis

Edith Kruijswijk

Bureau lead, Klantenadviseur en Coach

T. (085) 301 87 41

    • Meer werkplezier
    • Vergroot de betrokkenheid
    • Verbeter de onderlinge communicatie

Incompany training teamontwikkeling

In alle lagen van organisaties doen we incompany teamontwikkelingstrajecten. Van het management tot in het magazijn, in alle lagen van de organisatie heeft samenwerking soms handvatten nodig. Aan de hand van kennismakingsgesprekken komen we tot een advies aan de organisatie. Het Eerste Huis werkt niet met gestandaardiseerde adviezen maar komt met maatwerk om zo écht meerwaarde te leveren aan de organisatie.

Het Eerste Huis helpt organisaties naar de toekomst door zich te focussen op de mensen die haar vormen ten volle te laten leven en werken. Daar zijn we trots op. Met echt persoonlijke aandacht dragen wij bij aan langdurige verandering in jouw team.

Neem contact met ons op

Wil je stappen zetten in de ontwikkeling van jouw team? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen jou en jouw team graag verder!

Anita Sijm

Workshop Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 378 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.