Incompany

De incompany aanpak van Het Eerste Huis is diepgaand en start bij de mensen. Want organisaties bestaan niet, organisaties worden gemaakt. Iedere dag opnieuw. Omdat mensen er iets in doen. En dat is waar organisatieverandering begint, bij het fundament van de organisatie: de mensen.

Het veranderbureau dat vérder gaat

Kies je voor ons, dan kies je voor diepgang. Je krijgt géén tips, tricks en quick fixes. Er is meer dan simpelweg leren en kennis opdoen met je hoofd. Onze aanpakken zijn verrassend, ontregelend en vragen commitment. Het resultaat? Inzichten die verbonden zijn met de kern. Als je iets écht hebt gevoeld en het klopt, dan blijft het je bij. Dat maakt veranderingen blijvend.

Incompany diensten

Het Eerste Huis werkt met organisaties in verandering die er écht voor gaan. Organisaties die het lef hebben te transformeren. Klanten zetten ons in voor:

Incompany trainingen

De hooggewaardeerde trainingsprogramma’s van Het Eerste Huis verzorgen we ook incompany. Dit zijn trainingen op het gebied van o.a. organisatieontwikkeling, leiderschap, zelfsturing.

Voordelen van een incompany training:

Op maat
De trainer past het programma aan zodat het optimaal aansluit bij de verandervraag van de organisatie. Concreet ga je aan de slag met vraagstukken en situaties uit de eigen praktijk.

Goedkoper
Deelname van 3 of meer personen zorgt ervoor dat je goedkoper uit bent dan deelname aan het open trainingsaanbod.

Veranderkracht
Meerdere mensen in de organisatie zijn in beweging gezet. Dat resulteert in gebundelde veranderkracht.

>> Bekijk het trainingsaanbod
>> Meer info over een Incompany Training

Dit brengt Het Eerste Huis incompany

Organisaties floreren wanneer mensen floreren. Daarom is ontwikkeling van mensen het startpunt. Wij trainen, coachen en begeleiden mensen op vier dimensies van mens-zijn: cognitief, emotioneel, fysiek en energetisch.

Hiervoor is een andere aanpak nodig dan gebruikelijk. Wat is er anders? We voegen twee stappen toe voordat we over gaan op het doen. Eerst brengen we mensen in contact met anders zien en anders zijn. Pas daarna gaan we anders doen. Dat maakt dat veranderingen verankeren in wie mensen werkelijk zijn. Een essentieel element als je méér wilt dan mensen een trucje aanleren.

Zolang we zien wat we altijd al zagen, blijven we doen wat we altijd al deden

Het Eerste Huis heeft ons van A tot Z mee begeleid op de weg naar een zelfsturende organisatie. Er werd geen kant-en-klaar repetitief verhaal ingezet, maar ze dachten echt mee op maat van onze organisatie.  Aan de hand van heel erg heldere richtlijnen werden de spelregels van zelfsturing aan ons uitgelegd. De training was heel ervaringsgericht en praktisch, met veel ruimte voor eigen input. Alles om het heel duidelijk, snel en makkelijk te kunnen implementeren in onze organisatie. Ook na de training werden wij heel goed opgevolgd door Het Eerste Huis, tot we de flow volledig zelf onder de knie hadden. Ons bedrijf plukt nu echt de vruchten van de training: duidelijke verantwoordelijkheden, persoonlijke groei en goede samenwerking.

Floorify

Wat is de next step voor jouw organisatie

Je bent hier omdat er iets wil gebeuren. Op welk gebied ligt er een verandervraag? Wat is de volgende stap voor het veranderen, vernieuwen, verder brengen van jouw organisatie? Misschien is je vraag al helder, misschien ben je nog zoekende.

Wissel eens met onze klantadviseur van gedachten. Krijg meer inzicht in je vraagstuk en ontdek of er een match is.

Neem contact op met onze klantadviseur


 

Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.