Persoonlijke groei

Persoonlijke groei betreft de ontwikkeling van zelfbewustzijn, identiteit, het eigen talent en potentieel maar ook het vergroten van de kwaliteit van leven en het verwezenlijken van dromen. Dit doe je niet alleen in jouw persoonlijke omgeving maar ook in jouw zakelijke omgeving. Hoe maak jij persoonlijke groei door in jouw organisatie? Beweeg je soepel mee door jouw gedrag aan te passen? Je bent niet alleen. Veel mensen reageren op verandering door nieuw gedrag aan te leren. Of oud gedrag af te leren.

Hoe ga jij met veranderingen om?

Wanneer je jouw gedrag aanpast, kan je ook spreken van een transformatie. Transformatie is een proces van binnenuit. Hier ontwikkel je geen nieuw gedrag, maar ontwikkel je eerst een nieuwe manier van kijken en in de wereld staan. Je ontwikkelt een manier waarop je met een open, creatieve en ruime visie waarneemt. Je gaat de dingen dan ook anders zien.

Persoonlijke groei

De sleutels voor transformatie zijn zelfkennis, concentratie en opmerkzaamheid. In alles wat wij doen, richten wij ons op het volledig potentieel van mensen. Ons streven is dat ieder mens zich ontplooit vanuit eigen essentie. Door een focus op zelfkennis, bereidheid en bewustwording bewerkstelligt Het Eerste Huis transformatie: verandering die blijvend is.

Het Eerste Huis begeleidt individuen, teams en organisaties om dit transformerende bewustzijn te ontwikkelen en in te zetten.

Trainingen voor persoonlijke groei:

 

< Terug naar het overzicht met alle trainingen

Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.