Ons verhaal

Met vernieuwende aanpakken blijvende veranderingen creëren voor mensen en organisaties: dat is Het Eerste Huis. Wij begeleiden organisaties naar de toekomst door de mensen die haar vormen ten volle te laten leven en werken.

Bevlogen medewerkers, plezierige samenwerking, betekenisvol werk en heldere doelen en werkwijzen, dat brengt organisaties werkelijk verder. We brengen bezieling en verbinding terug in mensen in organisaties.

Onze programma’s stellen we samen met veel aandacht en effect. Ze zijn gericht op het hele mens-zijn; dat werkt veel beter, prettiger ook. Zo wordt bij ons niet alleen je brein aan het werk gezet, maar vragen onze programma’s ook je lichaam, hart en ziel om deel te nemen. Met liefde en diepgang halen we het beste in mensen, teams en organisaties naar boven. We sturen op verdieping, commitment en inzicht. Daarmee bouwen we samen met onze klanten aan veranderingen die duurzaam zijn.

Onze specialismen

Wij zijn gespecialiseerd in moderne aanpakken die ratio en gevoel in een business context combineren. In alle eerlijkheid, vooraf vinden sommige klanten het soms wel spannend. Wat we doen is niet altijd even tastbaar of planbaar. Maar het werkt wel. Onze consultants en trainers zijn ervaren mensen die op vaste basis tijd nemen voor hun eigen ontwikkeling. We gebruiken hedendaagse methoden die een basis hebben in wetenschappelijk werk over organisatieontwikkeling, groepsdynamica en psychologische vorming.

Organisatieadvies

Het Eerste Huis adviseert en ondersteunt organisaties bij ontwikkeling van leidinggevenden, teams en medewerkers. Wil je de strategie in je organisatie verder ontwikkelen, zelfsturing implementeren in teams, vanuit meer bezieling samenwerken? Onze consultants en trainers begeleiden jou en je organisatie graag.

Leiderschapsontwikkeling

Modern leiderschap vraagt een andere manier van leiden dan we tot nu toe gewend zijn. Het is van belang om jezelf te blijven ontwikkelen als leidinggevende én nieuwe tools toe te passen in je leiderschapsstijl. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers kwaliteit leveren zonder controle en sturing? Wat is er voor nodig om medewerkers in contact te brengen met hun volledige potentieel? Het Eerste Huis levert krachtige programma’s voor leidinggevenden voor méér effect in leiderschap.

Trainingen

Het Eerste Huis is in Nederland voorloper op gebied van moderne organisatieaanpakken, nieuw leiderschap en potentieelgericht werken. Trainingen bij Het Eerste Huis zijn een leerzame en plezierige experience. Je ondergaat de aanpakken, raakt echt betrokkenen dat resulteert in diepgaande inzichten. Deze inzichten bieden je een nieuwe manier van werken en leven. Bij Het Eerste Huis werken en trainen we volgens de methoden en technieken van o.a. Reinventing Organizations, Theory U, Transformational Presence, Appreciative Inquiry en Art of Hosting and Harvesting Meaningful Conversations.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten wat Het Eerste Huis voor jou en/of jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op.

Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.