Onze mensen

Jos Rovers


Eigenaar, Consultant, Trainer

Lees meer »

Jos Rovers (1966) is de oprichter van Het Eerste Huis. Vraagstukken rondom leiderschap, organisatie- ontwikkeling en persoonlijke groei fascineren hem en behandelt hij graag.

Edith Kruijswijk


Bureau lead, Klantenadviseur en Coach

Lees meer »

Levendigheid, ambitie en liefde voor het werk en anderen. Dat is wat Edith (1975) iedere dag weer met zich meebrengt. Het ontwikkelen van niet alleen zichzelf maar ook de mensen om haar heen is wat haar drijft.

Mirthe van Liere


Freelance Online Strateeg / Contentmarketeer

Lees meer »

Zeggen en doen kúnnen twee verschillende dingen zijn, maar dat hoeft niet. Al van jongs af aan is Mirthe (1985) gefascineerd door vragen zoals: waarom doen mensen wat ze doen, wat maakt mensen tot wie ze zijn en welke generatiepatronen, thema’s, lessen dienen zich aan als groeikans.

Judith Frankenhuis


Consultant en Trainer

Lees meer »

Om anders te kunnen kijken, denken en doen hebben we frisse, andere invalshoeken nodig. Judith (1976) nodigt graag de verschillende perspectieven van een groep mensen uit. Zo wordt het geheel meer dan de som der delen.

Ewout Alewijnse


Coach, Consultant, Facilitator

Lees meer »

Ewout Alewijnse begeleidt verandertrajecten, leidend naar duurzame resultaten. Gedreven vanuit organisatievisie, strategie en gezamenlijke doelen. Zijn aanpak is integraal, pragmatisch en mensgericht.

Elsbeth van Riessen


Trainer, consultant

Lees meer »

Elsbeth faciliteert (internationale) leiderschapsteams in complexe vraagstukken, conflicten en leiderschapsontwikkeling. Haar specialisme is teams en individuen begeleiden en trainen om het eerlijke gesprek te voeren over ‘waar de schoen mogelijk wringt’.

Teun Busser


Coach, Consultant en Trainer

Lees meer »

Teun is pionier in de wereld van organisatie en leiderschap. Teun (1979) begeleidt organisaties die zich op een nieuwe en eigen manier willen organiseren, voorbij traditionele management principes.

Richard Kwakernaak


Trainer

Lees meer »

Kernbewustzijn. Dat is de grootste passie van Richard (1971). Het is een bewustzijn van jezelf in relatie tot je omgeving, in het hier en nu. In alles wat Richard doet, gaat hij voor fundamenteel samenwerken, niet alleen met anderen, maar ook met onze natuur.

Hanneke van Geet


Coach, Consultant en Trainer

Lees meer »

Verdieping en actie. Het is de combinatie die Hanneke (1969) kenmerkt. Zij faciliteert ontwikkelprocessen van leiders, professionals, teams en organisaties met als aandachtsgebieden leiderschap, samenwerking, zelforganisatie en cultuurverandering.

Ingrid Smit


Coach, Consultant en Trainer

Lees meer »

Creatief leven en werken. Ingrid (1961) begeleidt veranderprocessen op maat, ontwikkelt teams, ondersteunt leidinggevenden in hun persoonlijk leiderschap.

Yannick Lierman


Coach en Trainer

Lees meer »

Authenticiteit, diepgang, bewustwording, verbinding. Vier woorden die Yannick (1966) nauw aan het hart liggen. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in de begeleiding van individuen, teams en organisaties in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, emotionele intelligentie, meer gelijkwaardige vormen van samenwerking waarin iedereen tot zijn recht komt.

Mirjam Kroon


Trainer, consultant

Lees meer »

Ontwikkeling, groei, vanuit het kennen van je eigen verhaal, een verhaal in de wereld zetten. Verschil willen maken, dat is wat Mirjam (1961) beweegt. Dit doet ze door een bedding te creëren waar alles er mag zijn en door te prikkelen, uit te dagen te stretchen.

Tomer Kedar


Trainer

Lees meer »

Tomer is een facilitator met oog voor wat waarde heeft. Veranderen door stil te staan bij wat er nu al werkt en wat leven geeft. Hij werkt met groepen en teams aan verbinding, eigenaarschap en plezier. Van de leiders en de leden. Dat is de rode draad.

Liesbeth Hermsen


Trainer, consultant

Lees meer »

Liesbeth Hermsen wordt gedreven door de ontwikkeling van mens en organisatie. Wat mensen beweegt en in beweging zet boeit haar enorm. Ontwikkeling hoort bij haar als mens en dit gebruikt ze graag in haar professionele leven.

Udens College
Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 415 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.