Tomer Kedar

Bewegen, spelen, leren en verbinden zijn de vier kernwoorden van Tomer. Zowel aan de wand van de klimmuur, met zijn teamgenoten op het voetbalveld en in zijn werk zoekt hij naar de beste versie van zichzelf en de groep. Tomer is een facilitator met oog voor wat waarde heeft. Veranderen door stil te staan bij wat er nu al werkt en wat leven geeft.

Hij werkt met groepen en teams aan verbinding, eigenaarschap en plezier. Van de leiders en de leden. Dat is de rode draad. Teams die met elkaar (of zichzelf) in de clinch liggen. Afdelingen die op een handige manier de wijsheid van alle medewerkers willen ontsluiten. Bijeenkomsten die energie geven en betrokkenheid stimuleren – waar iedereen kan, mag en wil meedoen. Van studieadviseurs die willen dat hun studenten zelfredzamer worden, teams waar veel leden zich niet durven uit te spreken, tot managers en docenten die zoeken naar verbinding, participatie en online plezier in hun groepen en teams.

Tomer behaalde zijn master sociale- en organisatiepsychologie aan de Universiteit Leiden en op afstand zijn specialisatie in appreciative inquiry bij Ronald Fry van Western Case University - een van de grondleggers van het waarderend onderzoek. Hij combineert zijn wetenschappelijke achtergrond met een sterke focus op de toepassing in de praktijk. Kurt Lewin zei het immers al: ‘er is niets zo praktisch als een goede theorie.’

Wat raakt hem bij Het Eerste Huis?
Het eerste huis is stevig gegrond in de werkelijkheid zoals die nu is en maakt van daaruit verbinding met het hoogste potentieel van mensen, groepen en organisaties. Bijzonder om daar aan te mogen bijdragen.

Mijn trainingen

Marcel Hol / Provincie Noord-Brabant

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Annette van der Kaaij

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

GelukVerdubbelaar

Potential Pathway

Earnie Oudejans

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Bely Voskamp

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Zilveren Kruis

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,3 uit 10 op basis van 466 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.