Klantverhalen

Het Stormink


Verandertraject
“Onze schoolgemeenschap voor voortgezet onderwijs wil dat iedereen hier het beste uit zichzelf haalt, zowel leerlingen als medewerkers. Talentontwikkeling is onze missie." Aan het Eerste Huis de concrete vraag om dat veranderproces duurzaam te faciliteren. Dit betekent een meerjarige samenwerking met de veranderaars binnen de school. In dialoog over rollen, invloed en verantwoordelijkheid. En experimenteren op de werkvloer: loslaten, risico nemen, fouten durven maken, successen boeken en nieuwe routes voor zelfsturing vinden.

Gemeente Zwijndrecht


Organisatieontwikkeling
De allerbelangrijkste vraag bij organisatieontwikkeling is: hoe krijg je alle medewerkers mee in verandering? Bij de gemeente Zwijndrecht was dat één van de speerpunten. In de ontwikkeling naar meer samenlevingsgericht werken, hebben we de gemeente begeleid. Lees hier meer over het verandertraject binnen de gemeente Zwijndrecht.

Goudsmit


Ontwikkeling gestructureerde zelforganisatie
“Wij willen leren hoe we de organisatie vanuit cyane principes en bewustzijn sturen en verder ontwikkelen”. Met deze vraag kwam Goudsmit Magnetics bij ons terecht. Dit internationale bedrijf richt zich op het ontwikkelen en vervaardigen van magneten en magnetische systemen. Het Eerste Huis begeleidt Goudsmit op weg naar meer zelfsturing, heelheid en evolutief doel in de organisatie.

Accor Hotels


Leiderschapstraject
De Benelux organisatie van Accor Hotels zag in dat hun volgende stap alleen gezet kon worden door echt alle mensen mee te krijgen. Dat betekende: het hebben van de allerbeste leidinggevenden. Werken aan leiders die zichzelf kennen en daarvandaan betekenisvol contact met hun mensen hebben. Pas wanneer medewerkers vertrouwen en verbinding ervaren, kunnen ze het beste van zichzelf geven.

Ahold Delhaize Coffee Company


Teamontwikkeling
Koffiespecialist Ahold Delhaize Coffee Company (ADCC) heeft de drive om te blijven innoveren. Het Eerste Huis begeleidt de directie in hun ontwikkeling als team. Zo hebben we een 3-daags programma in Londen verzorgd, waarvan één dag in samenwerking met IDEO, dé internationale top in design thinking. Het doel was inspiratie opdoen, sterker verbinden met elkaar en aan de slag gaan met de missie en visie achter de strategie. We kijken samen terug op een succesvolle driedaagse. Het team blijft doorgroeien en behaalt prachtige resultaten samen met alle collega's in het bedrijf.

SNS Bank N.V.


Leiderschapstraject
Van de leiders van de toekomst worden andere dingen gevraagd. Het gaat om een bepaalde moed, een openheid, een bereidheid zichzelf als hele mens in te zetten. Interessant. Het is precies dát wat medewerkers graag willen maar te weinig zien bij hun leiders. SNS Bank N.V. maakt daar werk van. Vanuit haar heldere visie op modern leiderschap, vroeg zij ons een leiderschapsprogramma te maken voor hun toptalenten: de managers van nu, die de directeuren van morgen gaan zijn. Een intensief programma van een jaar waarin leiders zichzelf en hun leiderschap opnieuw definiëren.
Jos Rovers
Jos Rovers

Eigenaar, Consultant, Trainer

T. 085 301 87 41

Jeanette Klompmaker

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Christel

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Wim Braaksma, NHLStenden Hogeschool

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Protion

Workshop Appreciative Inquiry

Channah

Training Impact Vergroten in Groepen

NN

Training Impact Vergroten in Groepen

Veerle

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 386 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.