Klantverhalen

floorify
Floorify – Verandertraject

Ons bedrijf plukt nu echt de vruchten van de training.

“Het Eerste Huis heeft ons van A tot Z mee begeleid op de weg naar een zelfsturende organisatie. Er werd geen kant-en-klaar repetitief verhaal ingezet, maar Jos en Maaike dachten echt mee op maat van onze organisatie. Aan de hand van heel erg heldere richtlijnen werden de spelregels van zelfsturing aan ons uitgelegd.

De training was heel ervaringsgericht en praktisch, met veel ruimte voor eigen input. Alles om het heel duidelijk, snel en makkelijk te kunnen implementeren in onze organisatie. Ook na de training werden wij heel goed opgevolgd door Het Eerste Huis, tot we de flow volledig zelf onder de knie hadden. Ons bedrijf plukt nu echt de vruchten van de training: duidelijke verantwoordelijkheden, persoonlijke groei en goede samenwerking.

 

Het Stormink – Verandertraject

Loslaten, risico nemen, fouten durven maken, successen boeken en nieuwe routes voor zelfsturing vinden.

“Onze schoolgemeenschap voor voortgezet onderwijs wil dat iedereen hier het beste uit zichzelf haalt, zowel leerlingen als medewerkers. Talentontwikkeling is onze missie.” Aan het Eerste Huis de concrete vraag om dat veranderproces duurzaam te faciliteren. Dit betekent een meerjarige samenwerking met de veranderaars binnen de school. In dialoog over rollen, invloed en verantwoordelijkheid. En experimenteren op de werkvloer: loslaten, risico nemen, fouten durven maken, successen boeken en nieuwe routes voor zelfsturing vinden.

 

Gemeente Zwijndrecht – Organisatieontwikkeling

Wij zijn bezig met de ontwikkeling naar meer samenlevingsgericht werken.

De allerbelangrijkste vraag bij organisatieontwikkeling is: hoe krijg je alle medewerkers mee in verandering? Bij de gemeente Zwijndrecht was dat één van de speerpunten. In de ontwikkeling naar meer samenlevingsgericht werken, hebben we de gemeente begeleid. Lees hier meer over het verandertraject binnen de gemeente Zwijndrecht.

 


Goudsmit – Ontwikkeling gestructureerde zelforganisatie

“Wij willen leren hoe we de organisatie vanuit cyane principes en bewustzijn sturen en verder ontwikkelen”. Met deze vraag kwam Goudsmit Magnetics bij ons terecht. Dit internationale bedrijf richt zich op het ontwikkelen en vervaardigen van magneten en magnetische systemen. Het Eerste Huis begeleidt Goudsmit op weg naar meer zelfsturing, heelheid en evolutief doel in de organisatie.

 


Accor HotelsLeiderschapstraject

De Benelux organisatie van Accor Hotels zag in dat hun volgende stap alleen gezet kon worden door echt alle mensen mee te krijgen. Dat betekende: het hebben van de allerbeste leidinggevenden. Werken aan leiders die zichzelf kennen en daarvandaan betekenisvol contact met hun mensen hebben. Pas wanneer medewerkers vertrouwen en verbinding ervaren, kunnen ze het beste van zichzelf geven.

 


Ahold Delhaize Coffee Company – Teamontwikkeling

Koffiespecialist Ahold Delhaize Coffee Company (ADCC) heeft de drive om te blijven innoveren. Het Eerste Huis begeleidt de directie in hun ontwikkeling als team. Zo hebben we een 3-daags programma in Londen verzorgd, waarvan één dag in samenwerking met IDEO, dé internationale top in design thinking. Het doel was inspiratie opdoen, sterker verbinden met elkaar en aan de slag gaan met de missie en visie achter de strategie. We kijken samen terug op een succesvolle driedaagse. Het team blijft doorgroeien en behaalt prachtige resultaten samen met alle collega’s in het bedrijf.

 


SNS Bank N.V. – Leiderschapstraject

Van de leiders van de toekomst worden andere dingen gevraagd. Het gaat om een bepaalde moed, een openheid, een bereidheid zichzelf als hele mens in te zetten. Interessant. Het is precies dát wat medewerkers graag willen maar te weinig zien bij hun leiders. SNS Bank N.V. maakt daar werk van. Vanuit haar heldere visie op modern leiderschap, vroeg zij ons een leiderschapsprogramma te maken voor hun toptalenten: de managers van nu, die de directeuren van morgen gaan zijn. Een intensief programma van een jaar waarin leiders zichzelf en hun leiderschap opnieuw definiëren.

Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.